پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴

مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین:

۶۲ درصد جمعیت استان قزوین تحت پوشش تامین اجتماعی است

۶۲ درصد جمعیت استان قزوین تحت پوشش تامین اجتماعی است

قزوین- مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین گفت: در حال حاضر با ۲۳۱ هزار بیمه شده اصلی و ۶۸ هزار مقرری بگیر بازنشستگی بیش از ۶۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات این اداره قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نصیری روز سه شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی استان قزوین که با حضور وزیر کار در استانداری برگزار شد اظهارداشت: در حال حاضر ۲۳۱ هزار بیمه شده اصلی در استان قزوین وجود دارد که تعداد مستمری بگیران و بازنشستگان و بازماندگان استانی ۶۶ هزار نفر است.

وی افزود: ۷۸۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری در استان داریم و در حالی که میانگین پوشش کشور ۵۲ درصد است در استان قزوین بیش از ۶۲ درصد جمعیت تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارند.

نصیری یادآورشد: در حالی که درآمدهای تامین اجتماعی استان ۸۸ میلیارد تومان است اما باید هر ماه ۱۰۲ میلیارد تومان حقوق بازنشستگی و مقرری بیکاری به افراد تحت پوشش پرداخت کنیم و درآمدها و هزینه های ما هرگز همخوانی ندارد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین اظهارداشت: خوشبختانه در راستای سیاست های سازمان تامین اجتماعی که قرار است تا سال ۱۴۰۴ به سازمانی سرآمد و چابک تبدیل شود توانستیم در استان قزوین مسیر چابک‌ سازی را هموار کنیم و در حال حاضر ۹۵ درصد از لیست بیمه به صورت غیر حضوری تنظیم می شود.

وی افزود: ابلاغ الکترونیک، بازدید از کارگاه ها و صدور نسخ درمانی به صورت الکترونیک انجام می شود و در بسیاری از کارها از حالت سنتی و دستی خارج شده ایم و کارها مکانیزه شده است.

نصیری ثبات مدیریت را از عوامل موفقیت سازمان تامین اجتماعی ذکر کرد و گفت: خوشبختانه با تثبیت مدیریت در این سازمان شاهد موفقیت و رشد خوبی در استانها هستیم.

وی بیان کرد: ۱۲ طرح در قزوین برای هتلینگ بیمارستانی، دو شیفته کردن مراکز درمانی و اداری، تامین آمبولانس برای مراکز بهداشتی و درمانی اجرا شده و بیشترین همکاری با بخش خصوصی در این زمینه صورت گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: بازرسی دفاتر قانونی از ده سال به یک سال کاهش یافته و با اجرای بخشودگی جرایم در حوزه تولید و اقتصاد نیز توانسته ایم به کمک تولیدکنندگان بشتابیم.

وی از طلب ۴۳۶ میلیارد تومانی خبرداد و گفت: در حال حاضر تامین اجتماعی استان قزوین ۴۳۶ میلیارد تومان از کارفرمایان طلب دارد و در صورت پرداخت آن بسیاری از مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.

نصیری اظهارداشت: ۲۴ درصد درصد کسری بودجه خود را با مدیریت بهینه پوشش داده ایم اما با مشکلات جدی در تامین هزینه ها روبرو هستیم.

وی درمورد چالش هاومشکلات این اداره هم گفت:نقش تامین اجتماعی درامنیت کشور بی بدیل است و ساماندهی وضعیت این سازمان می‌تواند به تقویت امنیت اجتماعی کمک کند.

کد خبر 4130690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha