پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

تروریست‌های الشباب یک شهر را از نیروهای اتحادیه آفریقا پس گرفتند

تروریست‌های الشباب یک شهر را از نیروهای اتحادیه آفریقا پس گرفتند

تروریست های الشباب چند ساعت پس از آنکه نیروهای اتحادیه آفریقا «راسادای» در جنوب سومالی را ترک کردند، این شهر را به کنترل خود درآوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «میدل‌ ایست‌ مانیتور»، تروریست های الشباب امروز سه‌ شنبه یک شهر کلیدی در جنوب سومالی را از نیروهای اتحادیه آفریقا (AU) پس گرفته و به کنترل خود درآوردند.

براساس این گزارش، تنها چند ساعت پس از آنکه نیروهای اتحادیه آفریقا شهر «راسادای» (Rasadaay) واقع در ۱۷۹ کیلومتری جنوب غربی موگادیشو پایتخت سومالی را ترک کردند، تعدادی از عناصر تروریستی وابسته به گروهک الشباب بدون هیچ درگیری و جنگی وارد شهر شدند.

با تصرف این شهر توسط گروهک تروریستی الشباب این احتمال وجود دارد که عناصر آن به نیروهای اتحادیه آفریقا مستقر در شهرهای مجاور نیز حمله ور شوند.

این در حالیست که علت ترک این شهر توسط نیروهای اتحادیه آفریقا تا کنون اعلام نشده است.

کد خبر 4130905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha