به گزارش خبرگزاری مهر، سید علیرضا حسینی بابیان این مطلب گفت: به منظور رفاه حال زائران و ایمنی هرچه بیشتر عملیات بهسازی و تعویض روشنایی محدوده مرزی چذابه به ویژه گیت های امنیتی با توجه به ازدحام زائران با نصب بیش از ۵۰۰ عدد از لامپ های کم مصرف LED ایمن سازی شد.
وی با اشاره به ستقبال بسیار خوب زائران در یک هفته باقیمانده به اربعین حسینی افزود: با توجه به آغاز بکار ایستگاه های فرهنگی و اجتماعی منطقه ۴ و حدود ۳۰۰ موکب، بیش از ۱۰۰ هزار زائر از طریق چذابه از امکانات پیش بینی شده در مرز چذابه بهره مند شدند.
حسینی افزایش ایمنی گیت های امنیتی در مرز چذابه را از اولویت های مهم عنوان کرد و گفت: در ادامه خدمات رسانی به زائران، نصب سیستم روشنایی درگیت ورودی مرز چذابه ، نصب مهتابی ها و پروژکتورها اصول ایمنی کابل کشی صورت گرفته است.
شهردار منطقه در ادامه از نصب داربست در گیت ورودی گفت: داربست های گیت ورودی با هدف جلوگیری از تجمع زائران و رفاه حال آنها در ۲۵ نقطه به طول ۲۰۰۰ متر نصب شد.
حسینی با اشاره نصب تلویزیون شهری در مرز چذابه گفت: با نصب تلویزیون شهری در مرز چذابه نماهنگ های مذهبی ومداحی به زائران، مستندات و نمایش فیلم نمایش داده می شود.
نظر شما