به گزارش خبرنگار مهر علی رمضانیان مقدم ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی با موضوع طرح ملی خادم ، ضمن قدردانی از کمک های مردم شهرستان بشرویه به مردم مظلوم میانمار گفت: خوشبختانه در سطح شهر بشرویه از طریق صندوق ها و فیش های بانکی جمعا مبلغ ۳ میلیون تومان و در شهر ارسک نیز مبلغ ۴ میلیون تومان در این زمینه جمع آوری شد.
وی همچنین ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بیان کرد: آموزش های همگانی نسبت به حوادث از اقدامات لازم و ضروری در هر کشوری ست.
رمضانیان افزود: با توجه به حوادثی که در سالهای اخیر در کشور ما رخ داده، عدم آمادگی خانواده ها در زمان بروز حوادث مشخص شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بشرویه گفت: به منظور برنامه ریزی و آمادگی خانواده ها در زمان بروز حوادث برای کاهش آسیب های احتمالی اجرای طرح خادم در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: در طرح خادم جامعه هدف خانواده ها هستند و شعار این طرح نیز خانواده آماده جامعه آماده است.
رمضانیان ادامه داد: برای اجرای این طرح اعضای جمعیت هلال احمر با کارت شناسایی طی ۷ مرحله در ۷ ماه با حضور به درب منازل افراد به آنها آموزش ها و اطلاعات لازم را ارائه می دهند و در پایان نیز از آنها سوالاتی پرسیده خواهد شد تا میزان اطلاعات کسب شده و آمادگی خانواده ها سنجیده شود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بشرویه اظهار داشت: در فاز اول این طرح که در سال ۹۵ برگزار شد تعداد دو هزار و ۳۰۰ خانوار در پنج شهرستان استان از جمله بیرجند، طبس، فردوس، قاین و نهبندان از خدمات این طرح بهره مند شدند.
وی افزود: فاز دوم این طرح در سال جاری برگزار خواهد شد که در این فاز بایستی ۹ هزار و ۹۰۰ خانوار در تمام شهرستان های استان آموزش های لازم را فراگیرند و سهمیه شهرستان بشرویه نیز ۸۰۰ خانوار است.
رمضانیان گفت: قرار است تا سال ۱۴۰۰ تمام خانوارهای ایرانی تحت پوشش خدمات طرح خادم قرار گیرند.
مسئولان موضوع پدافند غیرعامل را جدی بگیرند
فرماندار شهرستان بشرویه با اشاره به اهمیت بحث پدافند غیرعامل از مسئولان خواست تا بحث اجرایی کردن پدافند غیرعامل را جدی بگیرند.
علیرضا زمان زاده هم در این جلسه گفت: در بحث اهمیت موضوع پدافند غیرعامل همین بس که مقام معظم رهبری خود شخصا به این موضوع اشاره کرده و سیاست هایی را بدین منظور تعیین کرده اند.
فرماندار شهرستان بشرویه گفت: متاسفانه کشور ما جزو ده کشور بلاخیز دنیاست و حوادث مختلفی را در ایران تجربه می کنیم لذا بایستی همواره آمادگی خود را در جهت کاهش خطرات و آسیب های احتمالی حفظ کنیم.
وی افزود: به منظور کاهش آسیب در زمان وقوع حوادث و یا پیشگیری از بروز حوادث بحث پدافند غیرعامل مطرح می شود.
زمان زاده بیان کرد: جمعیت هلال احمر نیز یکی از دستگاه هایی است که در زمینه کمک به کاهش آسیب ها در زمان بروز حوادث کمک شایان توجهی می کند اما بحث پدافند غیرعامل علاوه بر حوادث تمامی زمینه ها از جمله مسائل امنیتی، ایمنی و... را شامل می شود.
وی اظهار داشت: هفته پدافند غیرعامل فرصتی مغتنم برای آشنایی مردم با این مهم و آمادگی آنان در برابر تمامی حوادث و موضوعات است.
فرماندار شهرستان بشرویه تاکید کرد: تمامی دستگاه ها بایستی تلاش کنند تا بحث پدافند غیرعامل در بین مردم نیز به عنوان یک دغدغه تلقی شده و آمادگی کامل را در این زمینه داشته باشند.
نظر شما