سردار عبداله نظرپور در گفت و گو با خبرنگار مهر مستقر در مرز چذابه اظهار کرد: با توجه به شرایط لازم و زیرساخت های خوبی که در دو مرز شلمچه و چذابه صورت گرفته، شاهد روانسازی و پیاده روی با آرامش اباعبدالله الحسین (ع) هستیم. خوشبختانه در دو مرز مشکل خاصی در زمینه اعزام زائران نداریم.
وی افزود: مردم و زائران حسینی قوانین را رعایت می کنند و هم نیروهایی که حضور دارند؛ نیروها به زائران احترام گذاشته، خدمت رسانی لازم به آنها را ارائه و کار اعزامشان را نیز تسریع می کنند.
فرمانده مرزبانی خوزستان تصریح کرد: امنیت خوبی توسط همه نیروهای مسلح استان به ویژه مرزبانی و نیروی انتظامی در هر دو پایانه تأمین و حکمفرما شده است.
سردار نظرپور بیان کرد: در حوزه های مختلف راهنگایی و رانندگی، یگان ویژه و سایر دستگاه هایی که حضور دارند هم با اشرافیت در زمینه تأمین امنیت تلاش خوبی دارند و هم اینکه خدمات رسانی را در زمینه اعزام زائران با انگیزه خوب و بالایی انجام می دهند.
وی در پایان گفت: پیش بینی شده که تا پایان ایام اربعین و بازگشت زائران از عتبات عالیات نیروهای مرزبانی و سایر دستگاه ها در مرز چذابه و شلمچه حضور داشته باشند و خدمات رسانی کنند تا همانند سنوات گذشته شاهد یک راهپیمایی عظیم و خوبی در مرزهای خوزستان باشیم.
نظر شما