پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰

فرمانده نیروی انتظامی اردبیل:

نرخ وقوع جرایم دراردبیل پایین است

نرخ وقوع جرایم دراردبیل پایین است

اردبیل – فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل گفت: نرخ وقوع جرایم در این استان پایین بوده و اردبیل از استان‌های امن کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین عبدی پیش از ظهر پنج‌شنبه در دیدار با مدیرکل جدید صداوسیمای اردبیل تصریح کرد: خوشبختانه به واسطه فرهنگ غنی و حضور جدی پلیس استان اردبیل یکی از استان‌های امن کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: به لحاظ شاخص‌های امنیتی در وضعیت منسجم و پویایی قرار داریم و امنیت پایداری در این استان مرزی فراهم شده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان بخشی از امنیت موجود را به واسطه انسجام و همدلی مسئولان استان دانست و تأکید کرد: تعامل سازنده و مطلوبی بین مسئولان استانی برقرار است که توانسته در توسعه امنیت تأثیرگذار باشد.

عبدی بخشی از تعاملات را در رابطه با صداوسیمای استان عنوان و اضافه کرد: انعکاس رسانه‌ای اقدامات پلیس در تامین امنیت مؤثر است.

وی متذکر شد: صداوسیما می‌تواند نقش کلیدی در توسعه امنیت اجتماعی و افزایش احساس آرامش در جامعه ایفا کند و ضروری است در سایه تعامل با نیروی انتظامی این مهم محقق شود.

فرمانده نیروی انتظامی استان با اذعان به اینکه وقوع جرم و آسیب امری اجتناب‌ناپذیر است، متذکر شد: با این وجود انعکاس اقدامات پلیس و جلب مشارکت عمومی با همکاری رسانه از جمله صداوسیما می‌تواند در کاهش جرایم مؤثر باشد.

عبدی ابراز امیدواری کرد مدیریت جدید صداوسیما با انعکاس گسترده اقدامات پلیس در توسعه امنیت اجتماعی، فرهنگ‌سازی و پیشگیری از جرایم و آسیب‌ها و قوت قلب به نیروهای نظامی و انتظامی یاریگر پلیس اردبیل باشد.

کد خبر 4132465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha