پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قروه:

توجه به اربعین حسینی آثار تربیتی جامعه را تقویت می کند

توجه به اربعین حسینی آثار تربیتی جامعه را تقویت می کند

قروه- رئیس تبلیغات اسلامی قروه با تأکید بر مدیریت برنامه های مناسبتی، گفت: توجه به اربعین حسینی نوعی تجدید پیمان با امام حسین (ع) بوده و در واقع دارای بزرگترین آثار تربیتی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محسن منتشلو بعد از ظهر امروز پنجشنبه در نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی مناسبت های دینی در شهرستان قروه با محوریت برنامه های دهه آخر ماه صفر، اظهار داشت: اجرای ویژه برنامه اربعین و پیاده روی اربعین یکی از مهمترین مسایلی است که نیازمند مدیریت صحیح و هدایت اصولی است.

به گفته وی اربعین نوعی تجدید پیمان با امام حسین (ع) بوده که دارای مسایل گسترده تربیتی از ایثار و خودگذشتگی را در خود جای داده است.

منتشلو بزرگترین آثار تربیتی برای جامعه امروز را توجه به ایام محرم و اربعین حسینی دانست و بر انتقال ارزش ها به نسل امروز با برداشت استاندارد از واقعه عاشورا تأکید کرد.

وی در ادامه از اجتماع بزرگ مردمی در امامزادگان شهرستان به مناسبت اربعین حسینی خبر داد و افزود: اعزام مبلغ به روستاها با تأکید بر رعایت رسالت اصلی منبرها به عنوان یکی از تریبون های اطلاع رسانی و هدایت به سمت هدف اصلی در کنار توجه به خانه های عالم و استقرار روحانی در این مکان ها از جمله برنامه های دهه آخر صفر می باشد.

منتشلو همچنین برگزاری همایش تجلیل از عوامل اجرایی برنامه های ماه محرم به همراه مدیریت و کنترل فضای محیطی و تبلیغی برای روز ۲۸ صفر و در نهایت دایر کردن نمایشگاه عکس عاشورایی در شهر دلبران را از دیگر برنامه های مدنظر در این ایام عنوان کرد.      

کد خبر 4132511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha