پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۸

برگزاری گردهمایی مدیران حراست دانشگاه های آزاد منطقه 9

اولین گردهمایی مدیران و مسئولان حراست دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه 9 در بیرجند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیر کل اطلاعات خراسان جنوبی روز گذشته در این همایش با بیان نقش کلیدی حراست در دستگاه های اجرایی گفت : همسویی بین حراست و مدیریت باعث شفافیت و تسهیل امور می شود.

 

هاشمی، حراست را عامل ایجاد محیط امن شغلی برای مجموعه و نا امنی برای عناصر معاند خواند و افزود: مدیریت خوب، ‌برنامه ریزی درست و تدبیر مناسب در جهت رسیدن به اهداف نظام از پویایی مدیریت حراست است.

مهندس دهقان - مدیر حراست دانشگاه آزاد واحد بیرجند نیز در خصوص هدف برگزاری این نشست گفت: این نشست به منظور آشنایی هر چه بیشتر همکاران حراست منطقه، ‌تبادل نظر و گسترش ‌موفقیت های کاری و همچنین تبیین برنامه های آینده برگزار شده است.

این همایش با حضور نمایندگان منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی شامل استان های خراسان شمالی، رضوی، جنوبی و واحد طبس از  استان یزد برگزار شد.

کد خبر 413256

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha