پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۵

مسئول ستاد عتبات عالیات خوزستان خبر داد:

فعالیت ۸۰۰ موکب شناسنامه دار در مرزهای شلمچه و چذابه

فعالیت ۸۰۰ موکب شناسنامه دار در مرزهای شلمچه و چذابه

شلمچه – مسئول ستاد عتبات عالیات استان خوزستان از فعالیت ۸۰۰ موکب شناسنامه دار در مرزهای شلمچه و چذاب در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود موسوی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در مرز شلمچه با اشاره به فعالیت ۲۰۰ موکب بدون شناسنامه در دو مرز یاد شده، گفت: از تعداد کل موکب های دارای شناسنامه ۴۰۰ موکب آن در چذابه است که از اندیمشک تا چذابه (شوش، اهواز، عین دو، حمیدیه، سوسنگرد و بستان، چذابه) به زائران خدمات دهی می کنند.
       
وی با اشاره به استقرار موکب ها در مسیر شلمچه با آغاز از شهر ایذه سپس بهبهان، هندیجان، آغاز و اهواز، ماهشهر، شادگان، آبادان، خرمشهر و شلمچه افزود: در طول این مسیر نیز ۴۲۰ موکب (۲۶۷ استقراری و مابقی بین راهی) در حال ارائه خدمات هستند.  

موسوی اظهار کرد: محدودیتی به لحاظ استقرار موکب های مردمی حتی مواکب بدون شناسنامه در مرزهای شلمچه و چذابه وجود ندارد و در هر صورت با کارکرد آنها موافقت می کنیم. 

مسئول ستاد عتبات عالیات استان خوزستان تصریح کرد: فراوانی موکب های برپا شده در مرزهای شلمچه و چذابه نشان از اوج عظمت و قدرت مردم خوزستان در مکب داری و خادمی زائران سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین دارد، خادمی مردم خوزستان از زائران اربعین بر هیچ کس پوشیده نیست. 

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بر اساس هماهنگی های انجام شده در  شهرستانهای آبادان و خرمشهر اردوگاههای سپاه، مساجد و حسینیه ها را برای احتیاط در جهت اسکان و پذیرایی از زائران اربعین در اختیار داریم. 

وی افزود: در پایانه شلمچه ۱۰ حسینیه (به تفکیک خواهران و برادران) به عنوان نمازخانه و محل اسکان زائران مورد استفاده قرار می گیرد و برای این منظور در حسینیه های یاد شده پتو و سایر امکانات لازم را مهیا کرده ایم، با توجه به ظرفیت ایجاد شده در منطقه شلمچه امکان اسکان همزمان ۵۰ هزار زائر  وجود دارد.  

موسوی اظهار کرد: در پایانه چذابه نیز ۱۰ اردوگاه (به تفکیک خواهران و برادران) راه اندازی کرده ایم ضمن آنکه شهرهای سوسنگرد و بستان را نیز به عنوان پشتیبان هماهنگ کرده ایم تا در صورت نیاز  زائران در حسینیه ها، مساجد این دو شهر و اردوگاه سپاه اسکان یابند. 

وی با بیان اینکه در چذابه اردوگاهها تماما چادر هستند اما در شلمچه بخش عمده ای به صورت سازه درآمده اند، تصریح کرد: تاکنون برای اسکان زائران هیچ مشکلی نداشته ایم و تا پایان اربعین نیز روند به همین شکل خواهد بود. 

مسئول ستاد عتبات عالیات استان خوزستان تعداد کل خادمان در مرزهای شلمچه و چذابه را بیش از ۲۰ هزار نفر در قالب خادمان مواکب، ادارات، سازمانی و غیر سازمانی، افتخاری و نیروهای ستادی نام برد و گفت: برای بازگشت زائران نیز تدارکات لازم اعم از پذیرایی در سه وعده و اسکان زائران لحاظ شده که برای این منظور ستاد اسکان را در شهرستان اهواز تشکیل دادیم و چندین مسجد عمده را مشخص کرده که زائران به هنگام بازگشت از طریق سایت ها به این مساجد هدایت می شوند ضمن آنکه اردوگاههای شهید مسعودیان و شهید حبیب الهی را نیز به عنوان ویژه در نظر گرفته ایم تا زائران در هنگام بازگشت به لحاظ اسکان و پذیرایی دچار مشکل نباشند. 

موسوی با اشاره به بهره مندی تمامی زائران ورودی به مرزهای شلمچه و چذابه از امکان موجود در این دو مرز اعم از سه وعده غذایی، میان وعده و استراحتگاه افزود: روزانه دو  هزار و ۵۰۰ تا سه هزار قالب یخ در میان مواکب توزیع می شود، در مورد توزیع آب معدنی و نان هم مشکلی نداریم، نان ها به شکل تک نان و هم از طریق پخت توسط بانوان تهیه و در اختیار زائران قرار می گیرد، به طور مثال بانوان شهرستان باغملک با استقرار در شلمچه به پخت نان تیری و بانوان سوسنگردی نیز  روزانه ۵ هزار نان تنوری پخت می کنند. 

وی از خیران و عاشقان حسین ابن علی خواست تا نذورات خود را هرچه سریعتر به جهت خدمات رسانی به زائران به ستاد عتبات عالیات تحویل دهند. 

موسوی از یخ، برنج، گوشت، روغن، خرما و میوه به عنوان اقلام بسیار ضروری و مورد نیاز برای طبخ و پذیرایی از زائران اربعین نام برد و اظهار کرد: با توجه به حجم بالای زائران در دو مرز شلمچه و چذابه به طور جدی نیاز به این اقلام داریم که امید می رود خیران و عاشقان حسینی به ویژه خوزستانی ها همچون همیشه به صحنه وارد شوند.


 

کد خبر 4132579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha