پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴

سخنران بعثه مقام معظم رهبری:

پیاده روی اربعین مظهر «تولّی» و «تبرّی» است

پیاده روی اربعین مظهر «تولّی» و «تبرّی» است

سخنران بعثه مقام معظم رهبری پیاده روی اربعین حسین(ع) را مظهر «تولّی» و «تبرّی» دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسن پورموسوی در سخنانی با اشاره به اینکه واژه «اربعین» در فرهنگ اسلامی ما مورد توجه بوده است، اظهار داشت: این واژه را در مسائل فقهی، عرفانی و اعتقادی می بینیم؛ یعنی می شود ادعا کرد یک رابطه تکوینی برای مفهوم اربعین در فرهنگ اسلامی وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۴ مرتبه در قرآن به واژه اربعین اشاره شده است، تصریح کرد: در روایات هم پیرامون واژه اربعین مباحث مختلفی را می بینیم، از جمله اینکه اگر کسی فوت کند و ۴۰ مومن بگویند ما جز خیر از او چیزی ندیدیم خدا می گوید شهادت شما را قبول می کنم.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه امام صادق(ع) در روایتی می فرماید پس از عاشورا ۴۰ روز در زمین باد سیاهی وزیدن گرفت و آسمان خون گریه کرد، ادامه داد: علمای اهل سنت در این رابطه می گویند، ۶ ماه در غروب فضا به رنگ قرمز در می آمد.

حجت الاسلام پورموسوی با تاکید بر اینکه اربعین را فقط برای امام حسین(ع) داریم و به مردم توصیه می کنم برای اموات خود از واژه اربعین استفاده نکنند و بگویند چهلمین روز، افزود: زیارت اربعین مبنای عقلی، شرعی و علمی دارد و همانطور که عاشورا یک روز استثنایی و منحصر به فرد شد اربعین هم یک روز خاص است.

وی با بیان اینکه در مورد زیارت اربعین قول امام معصوم را داریم که یکی از نشانه های مومن رفتن به زیارت اربعین است، تصریح کرد: با زیارت اربعین قبل از اینکه لبیک به حسین(ع) بگوییم، به خدا می گوییم لبیک یا الله؛ اگر از حسین(ع) تجلیل می کنیم به خاطر آن فضایل الهی است؛ اربعین یک نمایشگاه از عرضه صفات الهی است.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه پیاده رفتن به زیارت اربعین هم مبنا دارد، وقتی می خواهیم کمال محبت و عشق خود را نشان دهیم، سختی راه را هم متحمل می شویم، افزود: امام صادق(ع) می فرماید «کسی که پیاده به طرف قبر امام حسین(ع) حرکت می کند بابت هر قدم اش، خداوند هزار حسنه را می دهد و هزار سیئه را دور می کند و هزار درجه به او می دهد».

حجت الاسلام پورموسوی یادآور شد: پیاده روی اربعین مظهر تولی و تبری است؛ در این سفر محبت خود را به اهل بیت(ع) اظهار می کنیم و کمال نفرت را نسبت به ظلم و ستم نشان می دهیم.

کد خبر 4132631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha