پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۵۸

امام‌جمعه نظرآباد:

اجرای قانون «کاتسا» خروج عملی آمریکا از برجام است

اجرای قانون «کاتسا» خروج عملی آمریکا از برجام است

نظرآباد - امام‌جمعه نظرآباد اجرای قانون «کاتسا» مادر تحریم‌ها علیه ایران را خروج عملی آمریکایی‌ها از برجام دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جعفر محسن زاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه نظرآباد ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمودند؛ شیعیان ما هر قدمی که برمی‌دارند برای زیارت جد غریبم حسین (ع) خدای عالم گناهان آن را می‌بخشد. به ازای هر قدم یک حسنه و یک درجه و یک مقام به مقامات او اضافه می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت پیاده‌روی اربعین برای نشر فرهنگ تشیع و معرفی قیام عاشورا به دنیا استفاده کنیم، گفت: نشر فرهنگ تشیع و عاشورا یعنی تقویت روحیه انقلابی و مبارزه با ظلم و ستم است.

حجت‌الاسلام محسن زاده بابیان اینکه همه باید برای استفاده از ظرفیت اربعین به شایستگی عمل کنیم، گفت: حضور میلیونی زائران در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی پیام‌های فراوانی برای دنیا دارد.

امام‌جمعه نظرآباد در بخش دیگری با اشاره به یوم‌الله سیزده آبان و تسخیر لانه جاسوسی، گفت: این روز یادآور شهادت دانش آموزان است به همین دلیل این روز مزین به نام دانش‌آموز شده است.

آمریکایی‌ها به برجام خیانت کرده و مدعی‌اند باید توانایی موشکی و دفاعی ایران را با مذاکرات و توافق جدید مهار کنندوی در بخش دیگری به مسئله‌ بدعهدی آمریکا در برجام اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها به برجام خیانت کرده و به وظایف خود در این زمینه عمل نکردند و مدعی هستند باید توانایی موشکی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران را با مذاکرات و توافق جدید مهار کنند.

حجت‌الاسلام محسن زاده با اشاره به همکاری غرب با آمریکا برای نقص برجام، گفت: رهبر معظم انقلاب به‌صراحت بیان کردند؛ اگر امریکا به تعهداتش عمل نکند، جمهوری اسلامی ایران هم به تعهداتش عمل نخواهد کرد همچنین رئیس‌جمهور نیز گفته است؛ اقدام و مذاکره مجدد با آمریکا دیوانگی است.

امام‌جمعه نظرآباد با طرح این سؤال که خروج از برجام به چه معنا است، گفت: باید به این سؤال نیز پاسخ داد که وقتی آمریکایی‌ها در قبال برجام به تعهداتشان عمل نمی‌کنند چه اتفاقی می‌افتد، عمل نکردن به تعهدات این نیست که ترامپ بیاید جلوی دوربین برجام را پاره کند یا آتش بزند، همین‌که این‌ها روز نهم آبان رسماً بنا دارند قانون «کاتسا» مادر تحریم‌ها را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کنند این نقض برجام و خروج عملی آمریکایی‌ها از برجام است.

منجی اقتصاد  کشور برجام نیست

وی با تأکید بر اینکه نکته مهم که با رئیس‌جمهور آمریکا کاری نداریم، گفت: ما باکلیت نظام سلطه طرف هستیم، بدعهدی آمریکا متوجه شخص ترامپ نیست، متوجه کلیت نظام سلطه است.

حجت‌الاسلام محسن زاده بابیان اینکه برخی میان آمریکا و اروپا تقسیم‌بندی قائل می‌شوند، گفت: مثلاً کشور بدعهدی مثل فرانسه را ناجی برجام معرفی می‌کنند، این‌ها باید بدانند در حال فریب راهبرد دیگر غرب هستند، اروپا برادر شغال است، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در اصول باهم مشترک‌اند، یک هدف مشترک به نام تقابل با جمهوری اسلامی ایران دارند، هدف مشترکشان مهار توان دفاعی ایران است.

وی با تأکید بر اینکه نظام سلطه درصدد تقویت جریان غرب‌گرا در ساختار قدرت جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در مسئله اقتصادی نباید به این میزان به برجام تکیه کرد.

امام‌جمعه نظرآباد بابیان اینکه منجی اقتصاد  کشور برجام نیست بلکه اقتصاد مقاومتی مورد تأکید رهبری است، گفت: گفتمان اقتصاد مقاومتی باید در جامعه ترویج داده شود.

کد خبر 4133065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha