سعید محمودی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براساس داده ایستگاه سنجش آلودگی هوای شازند در روز جاری(جمعه) غلظت ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون(ریزگردها) در هوای این شهر ۱۴۰ میکروگرم بر مترمکعب است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی افزود: حد استاندارد میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون در هوا، ۳۵میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین طی روز جاری وضعیت هوای ناسالم برای گروه های حساس در شهر شازند اعلام می شود.
محمودی بیان کرد: امروز میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۱۰میکرون نیز در هوای شازند ۸۸ میکروگرم بر مترمکعب اندازه گیری شده که فراتر از حد استاندارد است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی توضیح داد: کیفیت نامناسب هوا و وضعیت ناسالم برای گروه های حساس، شرایطی است که برای کودکان، زنان باردار، بیماران قلبی و تنفسی و سالمندان زیان بار بوده و این افراد به جز موارد ضروری باید از رفت و آمد در محیط شهری و مناطق پرتردد خودداری کنند.
نظر شما