علی اکبر صفیپور مدیرعامل بنیاد رودکی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بازسازی تالار وحدت گفت: همه ما قبول داریم که مجموعه تالار وحدت یکی از مهم ترین سالنهای تخصصی هنری ایران است و همه هنرمندان دوست دارند برنامه هایشان را در این تالار اجرا کنند ولی قطعا این امر شدنی نیست. در حال حاضر هم بر اساس درخواست های زیادی که داریم همیشه در تالار وحدت برنامه ای در حال اجرا است البته به جز برخی ایام خاص که این مجموعه تعطیل است.
به گفته وی، به همین دلیل بازسازی و تعطیلی تالار وحدت به این راحتی نیست و مثلا نمی شود ۶ ماه تالار را برای بازسازی تعطیل کرد.
وی افزود: ۲ عامل باعث می شود ما نتوانیم تالار وحدت را برای مدتی تعطیل کنیم؛ یکی اینکه تعطیلی مهمترین سالن کشور و برنامه هایی که سالانه در آن برگزار می شود، اتفاق خوبی نیست. دوم اینکه شاید در شرایط فعلی ما انقدر پول و اعتبار نداشته باشیم که تالار وحدت را یک سال تعطیل و همه بخش های آن را بازسازی کنیم. از همین رو ما در حال حاضر مشغول انجام بازسازی آن به صورت تدریجی هستیم برای مثال صندلی های تالار وحدت به تدریج بازسازی و مرمت می شوند و در حال حاضر نیمی از کارهای آن به پایان رسیده است.
این مدیر فرهنگی توضیح داد: ما همچنین در پی این هستیم که فضایی را آماده کنیم تا هنرمندان که در تالار وحدت برنامه دارند، بتوانند در آنجا به انجام کارهای خود بپردازند این فضا شامل اتاق گریم، استراحت و ... است که در زیرزمین قرار دارد و به زودی افتتاح می شود.
مدیرعامل بنیاد رودکی اظهار کرد: خوشبختانه بخش هایی که در طبقات هفتگانه در تصرف واحدهای دیگر بود به تدریج در حال آزادسازی است و با آزادی تدریجی آنها ما تمام این طبقات را بازسازی می کنیم و به اجرای هنرمندان اختصاص می دهیم. آنچه ایده آل ما است و در مجموعه بنیاد رودکی به آن رسیده ایم این است که ساختمان مرکزی تالار وحدت را از حضور کارکنان اداری خالی کنیم و اگر این اتفاق بیفتد من فکر می کنم از رفت و آمدهای متفرقه کاسته می شود.
صفیپور با اعلام اینکه بخشی از اجراهایی که روی تالار وحدت فشار وارد می کند می تواند به پشت ساختمان با سالن های تخصصی انتقال پیدا کند، عنوان کرد: تمام پنجره های تالار وحدت به صورت تدریجی در حال تعویض است ضمن اینکه چنین کاری در بخشی از تجهیزات هم انجام می شود برای مثال سال گذشته یک دستگاه تهویه را تعویض کردیم و در نظر داریم ۲ دستگاه دیگر را هم تعویض کنیم تا سیستم تهویه تالار وحدت هم برای زمستان و هم برای تابستان بهروز شود. در ادامه همین موضوع تجهیز نور، صدا و تصویر در برنامه ما وجود دارد که به تدریج انجام می شود.
وی در پایان گفت: باید نگاه همه ما نسبت به تالار وحدت این باشد که میراث همه ما است و آن را پاس بداریم ولی حفظ این میراث با حضور مرم، بیشتر و بهتر انجام می شود. در همه جای دنیا آثار تاریخی با حضور و تشویق مردم و هزینه ای که آنها می کنند بهروزرسانی میشود.
نظر شما