پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴

استاندار خراسان رضوی خبر داد :

برپایی ۶۷ایستگاه پذیرایی از زائران اربعین توسط خراسان رضوی درعراق

برپایی ۶۷ایستگاه پذیرایی از زائران اربعین توسط خراسان رضوی درعراق

مشهد- استاندار خراسان رضوی گفت: طبق هماهنگی های صورت گرفته در ایام اربعین ۶۷ ایستگاه پذیرایی از زائران توسط این استان در کشور عراق دایر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا رشیدیان صبح یکشنبه در جلسه کارگروه زائران پیاده که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد:همزمان با برنامه ریزی برای زائران پیاده امام رضا(ع)، خراسان رضوی با برپایی ۶۷ ایستگاه پذیرایی در خاک عراق  مشغول ارائه خدمت به زائران اربعین حسینی است.

وی افزود: محوریت مردمی بودن حرکت زائران پیاده باید حفظ  و از ظرفیت های فرهنگی این حرکت عظیم بهره برداری لازم انجام شود.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد :رویکرد اصلی کارگروه زائران پیاده، گسترش فرهنگ پیاده روی اربعین حسینی (ع) است و امام رضا(ع) نیز در بزرگداشت این حرکت تاکید داشتند.

رشیدیان در ادامه به برنامه ریزی های انجام شده برای خدمت رسانی به زائران پیاده دهه پایانی صفر اشاره کرد و گفت:  وظیفه ما به عنوان خادمان حریم رضوی توجه ویژه به زائران پیاده و دیگر میهمانان حضرت امام رضا(ع) است و نباید تفاوتی بین زائران پیاده و سایرین در خدمت رسانی باشد.

وی تاکید کرد: در دهه آخر صفر باید توجه ویژه ای به مردمی بودن خدمت رسانی به زائران پیاده داشته باشیم و در این زمینه باید امکان حضور مردم فراهم شود.

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: علاوه بر توجه به حوزه حمل و نقل و اسکان زائران، در بحث ساماندهی ایستگاه های بین راهی نیز با توجه به تجربه سال های گذشته اقدامات خوبی انجام شده است.

کد خبر 4135328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha