۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۵

مدیرعامل تولید نیروی برق حرارتی؛

مخزن سوخت مازوت پنج نیروگاه پلمپ است

مخزن سوخت مازوت پنج نیروگاه پلمپ است

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی از افزایش پیک برق تابستان آینده تا مرز ۵۹ هزارمگاوات سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محسن طرز طلب در نشست خبری در محل برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران، با بیان این مطلب که تا پیک مصرف برق تابستان سال آینده ۳ هزارو ۲۱۰ مگاوات نیروگاه حرارتی به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه خواهد شد، افزود: سال گشته ۹۴ درصد و سال جاری ۹۲ درصد برق کشور از طریق نیروگاه های حرارتی و مابقی از طریق سایر نیروگاه ها تامین شده است.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال جاری هر ماه دو واحد نیروگاه جدید به ظرفیت نیروگاه های برق کشور اضافه شده است، گفت: در مهرماه، واحد اول نیروگاه شیروان و نیروگاه ۱۶۲ مگاواتی سمنگان و در اوایل آبان بخش بخار نیروگاه تابان یزد و هفته گذشته نیز واحد گاز نیروگاه پتروشیمی دماوند وارد مدار شده است.

طرزطلب با بیان اینکه دو هفته آینده نیروگاه پرند نیز وارد مدار خواهد شد، افزود: با ورود این نیروگاه ها به مدار، برای تامین برق مصرفی در پیک تابستان سال آینده نگرانی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه تعمیرات نیروگاه های کشور تا قبل از اردیبهشت ماه سال ۹۷ به پایان خواهد رسید، اضافه کرد: تاکنون طبق برنامه ریزی انجام شده ۱۵ درصد تعمیرات نیروگاه ها عملیاتی شده و نسبت به برنامه ریزی صورت گرفته عقب نیستیم و در زمان مقرر تعمیرات نیروگاهی پایان خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، پیک برق تابستان سالجاری را ۵۵هزار و ۴۰۰ مگاوات عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود با توجه به رشد مصرف برق ، پیک مصرف برق در تابستان سال آینده از مرز ۵۹ هزارمگاوات نیز فراتر خواهد رفت.

مخزن سوخت مازوت پنج نیروگاه پلمپ است

مدیر عامل نیروگاه های حرارتی کشور گفت : مخزن مازوت پنج نیروگاه که ظرفیت آن پنج هزار مگاوات است ، پلمپ شده است.

وی با اشاره به اینکه در صورت اضطرار با اجازه شورای امنیت ملی اجازه به مدار آوردن این نیروگاهها صادر می شود ، افزود: این نیروگاه های بخار از سوخت گاز و مازوت استفاده می کنند و در صورتی که سوخت گاز آنها تامین شود ، هفت تا هشت درصد هزینه تولید کم می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وی افزود : نیروگاه های تبریز، اصفهان و منتظر قائم تهران از جمله نیروگاه های بخار است که مخزن سوخت آنها پلمپ است.

مدیرعامل نیروگاه های حرارتی کشور درباره بدهی این شرکت نیز گفت: ۱۸۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار هستیم و سه هزار میلیارد تومان نیز به بانکها بدهی داریم ، گرچه بیش از ۹ هزار میلیارد تومان از بدهی این شرکت در یک یا دو سال گذشته به بانک ها پرداخت شده است.

طرزطلب اضافه کرد : شش هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات ما از دولت و به همان میزان بدهی این شرکت به دولت به صورت تهاتر پرداخت شد و ۱۸۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز از طریق انتشار صکوک اسلامی تسویه شده است.

وی گفت: بدهی شرکت ما به بانک سپه به صفر رسیده و به بانک ملی و صادرات نیز کم شده است و در صورتی که سازمان حسابرسی کمک کند تا پایان امسال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان از بدهی این شرکت پرداخت خواهد شد.

مدیر عامل نیروگاه های حرارتی کشور نگرانی خود را از تامین برق در پنج و ده سال آینده در برخی از استان ها مانند تهران، خوزستان، مازندران و سیستان وبلوچستان با توجه به رشد مصرف بالا اعلام کرد و گفت: ساخت سه نیروگاه در اطراف برق منطقه ای تهران یعنی شرق تهران، استان مرکزی و جنوب شرقی تهران امسال شروع می شود که اگر این طرح به عقب بیفتد در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ برای تامین برق تهران با مشکل مواجه خواهیم شد.

طرزطلب افزود: باید رشد مصرف کنترل شود و صرفه جویی در دستور کار مشترکان قرار گیرد چون کمبود برق برای ده سال آینده در برق منطقه ای تهران پنج هزار و ۵۴۰ مگاوات پیش بینی می شود.

وی ادامه داد : برای احداث هر هزار مگاوات ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیون یورو نیاز است که این میزان اعتبار بر عهده شرکت ما نیست و علاوه بر آن نیروگاههای قدیمی نیز باید از مدار خارج شوند.

کد خبر 4135622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha