به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی روز یکشنبه در نشست با مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی در اراک اظهار داشت: آثار به جا مانده از جنگ تحمیلی و به ویژه فرهنگی که بر دفاع مقدس حاکم بود جزو گنجینه های ارزشمند نظام بوده و قطعا برای مردم و نسل های آینده هویت بخش خواهد بود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعد از مجموعه آموزه های دینی کشورمان از جمله رخدادهای محرم و عاشورا که از آن به عنوان یک جریان زنده و اثرگذار یاد می شود، مجموعه ای که بتواند انسان سازی و اثرگذاری داشته باشد، دفاع مقدس است و باید این را نیز بدانیم که دفاع مقدس صفحه و نمادی از عاشورا است.
کریمی افزود: همه شهدا و همچنین خانواده های محترمشان برای ما ارزشمند هستند و ما می توانیم در همه امور شهدا را به عنوان اسوه و الگو قرار دهیم و باید توجه و استمرار ویژه ای نسبت به شناساندن این جان برکفان و ایثارگران به مردم داشته باشیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: توجه به محتوا اصلی ترین مساله در اقدامات ارزشی است، چراکه اگر در اقدام و کار ارزشی به جای توجه به محتوا بیشتر به مسائل حاشیه ای و ظاهری پرداخته شود، نمی تواند اثر گذاری و فرهنگ سازی لازم را داشته باشد.
وی خاطرنشان ساخت: اهمیت انتقال فرهنگ در اقدامات محتوایی بر کسی پوشیده نیست و باید به زبان های مختلف مانند هنر و ادبیات که هرکدام گستره وسیعی دارند، این مهم انجام گیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امکاناتی که در بحث شناسایی شهدا و آثاری که از این عزیزان به جای مانده صورت می گیرد باید به روز باشد و همچنین تلاش ویژه ای شود تا هرچه از دوران دفاع مقدس برجای مانده ثبت شود و به مرحله انتقال و انتشار برسد.
نظر شما