شهریار مشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش و پرورش بعد از انقلاب اسلامی با این هدف که بتواند تربیت دینی را در مدارس پیش ببرد اقداماتی داشت، از جمله اینکه معاونت پرورشی و تربیتی را در مدارس ایجاد کرد، اما متأسفانه در عمل آنچنان که باید این این هدف محقق نشد .
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در نحوه گزینش مربیان ضعیف عمل می کند، یادآور شد: آموزش و پرورش در چگونگی گزینش مربیان و معلمان بیشتر به ظواهر توجه داشته تا به سطح علمی و آگاهی دینی آنان، از این رو سطح علمی معلمان آنچنان که باید جامع و کامل نیست تا در فرآیند تربیت موفق باشند .
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تربیت دینی دوران کودکی است، اظهار داشت: شخصیت انسان در دوران کودکی هنوز به طور کامل شکل نگرفته است، بنابراین نحوه تربیت صحیح می تواند ضامن تربیت وی در مراحل بعدی زندگی باشد، به همین دلیل آموزش و پرورش می تواند با اقدامات و برنامه ریزی های صحیح و بررسی این مطلب که جوانان از نظر فکری و روانی چه مسائل، مشکلات و نیازهایی دارند، در این زمینه معارف دینی را در اذهان مردم نهادینه کند.
وی با تأکید بر اینکه عملکرد مسئولین آموزش و پرورش تاکنون از عمق لازم برخوردار نبوده است، گفت: متأسفانه عملکرد مسئولین آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت در سطح روبنایی بوده است، نه در سطح اعماق و زیر بنای آموزش و تربیت دینی، البته این کمبودها و کاستیهای آموزش و پرورش راهکارهای مناسبی دارد، یکی از این راهکارها این است که مسائل اخلاقی و تربیتی را با مشارکت مدرسه و خانواده های دانش آموزان دخالت داد چرا که این دو نهاد مهم می توانند اقدامات مؤثری در امر تربیت فرزندان که آینده سازان جامعه هستند، داشته باشند .
نظر شما