پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۰۶

فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره) :

موکب پذیرایی از زوار اربعین در حرم امام(ره) برپا می شود

موکب پذیرایی از زوار اربعین در حرم امام(ره) برپا می شود

ری- فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره) گفت: موکب پذیرایی از زوار اربعین حسینی از کشورهای روسیه، آذربایجان، افغانستان و پاکستان در حرم امام(ره) برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اصغر آرزومندی بعد از ظهر دوشنبه از برپایی موکب زائران اربعین امام حسین(ع) با هماهنگی سپاه ناحیه حضرت روح الله (ره) در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) خبر داد و افزود: این موکب از سه شنبه ۱۶ آبان ماه به مدت یک هفته به زائرین اربعین خدمات ارائه می دهد.

وی گفت: موکب حرم حضرت امام(ره) از ۲۰ هزار زائر اربعین حسینی از کشورهای روسیه، آذربایجان، افغانستان و پاکستان با چای، آب معدنی، انواع میوه، شیرینیجات و بسته‌های فرهنگی پذیرایی می کند.

فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره) گفت: همچنین این موکب امکان اسکان شبی ۲۰۰۰ زائر را دارد.

بر اساس این گزارش، هر ساله تعداد زیادی از زوار اربعین حسینی که به قصد عزیمت به کربلای معلی وارد کشورمان می شوند، در مسیر حرکت خود به زیارت حرم مطهر امام خمینی(ره) نیز می پردازند.

کد خبر 4136763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha