حسین واعظیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت کمیته امداد در حوزه فرهنگی، اظهار کرد: طی سال های اخیر طرحی در کمیته امداد اجرا می شود با عنوان «شوق زیارت» که بیشتر روی زیارت امام رضا(ع) از سوی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد که تاکنون توفیق زیارت نداشته اند متمرکز بود.
وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت و کمک های مردمی انجام می شود، افزود: در سال گذشته حدود ۱۳ هزار نفر از مددجویان این نهاد برای زیارت امام رضا(ع) اعزام شدند.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآور شد: تاکنون براساس برنامه ریزی انجام شده ۵۷ هزار مددجو به زیارت امام رضا(ع) اعزام شده است.
وی با اشاره به اعزام ۱۳ هزار نفر از مددجویان در سال گذشته به پیاده روی اربعین، خاطرنشان کرد: برای امسال نیز پیش بینی اعزام ۵۰ هزار نفر در شرایط مطلوب شده است که بیش از ۳۰ هزار نفر تاکنون اعزام شده اند.
واعظیان با بیان اینکه در ایام منتهی به اربعین نیز با مشارکت های مردمی انتظار داریم این رقم به ۵۰ هزار نفر برسد، تصریح کرد: اجرای این طرح تنها با مشارکت و کمک های مردمی صورت می گیرد و حق پرداخت این مبلغ ازمحل صدقات و انفاقات دیگر را نداریم.
وی در ادامه به پیش بینی راه های جمع آوری مشارکت و کمک های مردمی نیز اشاره کرد و یادآورشد: خیلی از استان ها از ظرفیت خیران استانی و محلی استفاده کرده ولی باتوجه به اینکه این پویش به صورت ملی در حال انجام است مشارکت ملی نیز داریم.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: علاقه مندان به شرکت در این پویش می توانند به سایت www.shogheziarat.ir مراجعه کرده و یا با شماره گیری #۸۸۷۸*۸۸۷۷* به صورت مستقیم وجوه خود را واریز کنند.


نظر شما