پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۰۳

از ابتدای آبان تاکنون؛

۸ هزار زائر گیلانی از طریق مرز مهران راهی کربلا شدند

 ۸ هزار زائر گیلانی از طریق مرز مهران راهی کربلا شدند

رشت- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از اعزام هشت هزار زائر اربعین حسینی با ۲۵۷ دستگاه اتوبوس ، مینی بوس و ون از استان به مرز مهران از ابتدایی آبان تاکنون خبرداد.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمدنازک کار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: جابجایی زائران اربعین حسینی اولویت نخست ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری گیلان در چند روز اخیر است.

وی با بیان اینکه برای خدمات رسانی بیشتر به زائران اربعین حسینی شهروندان تا حد امکان از سفرهای غیر ضروری با ناوگان حمل و نقل عمومی پرهیز کنند، افزود: از ابتدای آبان تاکنون هشت هزار زائر مراسم اربعین حسینی با ۲۵۷ دستگاه اتوبوس، مینی بوس  و ون از گیلان به مرز مهران اعزام شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان خاطرنشان کرد: در این مدت هشت  هزار و ۷۲۳ زائر کشورهای جمهوری آذربایجان، گرجستان و داغستان روسیه برای شرکت در مراسم اربعین از مرز زمینی آستارا وارد کشور شدند.

وی تصریح کرد: این تعداد زائر با  ۱۲۷ اتوبوس، ۲۰  دستگاه مینی بوس، ۱۱  ون و ۲۷ دستگاه سواری به مرز شلمچه اعزام شدند.

نازک کار در ادامه با اشاره به اعزام هیأتی از این سازمان و تشکل های صنفی طی هفته جاری به مرز مهران، یادآورشد: برای نظارت بیشتر بر عملکرد حوزه حمل و نقل مسافر در ایام اربعین، کشیک شبانه روزی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در پایانه مسافربری رشت ایجاد شد.

کد خبر 4136951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha