به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم جرجانی، شامگاه دوشنبه در نشست مشترک اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان با مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) شهرستان گرگان گفت: امروز نقش مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در جامعه بسیار مورد توجه است، چرا که این افراد می توانند به جامعه آگاهی بخشی کنند.
وی مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) را گنیجنه های با ارزش هر شهر و دیار دانست، افزود: توجه به این قشر از جامعه یکی از نیازها به شمار می آید که بنا به درخواست ریاست شورای اسلامی شهر گرگان نشست فصلی با مداحان شهرستان گرگان تحت عنوان مصوبه کمیسیون در نظر خواهیم گرفت.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان گفت: در حال حاضر برخی از بانوان گرگانی به عنوان مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در منازل و مکان هایی مشغول به فعالیت هستند که مشکلاتی برای آنان به همراه دارد و این مضوع می طلبد تا مورد توجه شهرداری قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در کنار حسینیه ها باید فضاهایی دیگر برای بانوان درنظر گرفته شود تا آنان بتوانند مراسم های معنوی خود را به صورت عالی برگزار کنند.
جرجانی اظهار کرد: امسال برای اولین بار توانستیم در سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان بودجه ای را با عنوان کمک به هیئات مذهبی مصوب کنیم که امید است این اعتبار طی سال های آینده افزایش پیدا کند.
وی افزود: شورای دوره چهارم با برنامه ریزی هایی که انجام داد توانست نشستی را با پیرغلامان حسینی برگزار کند چراکه شورا و شهرداری گرگان معتقدند که ذاکران و مداحان اهل بیت نقش بسیار تاثیر گذار و مفیدی را در جامعه برعهده خواهند داشت.
نظر شما