پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ آذر ۱۳۸۵، ۸:۱۷

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل : عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از خبرگزاری ها به این شرح است .

- کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار برگزاری کنفرانس بین المللی درباره عراق با شرکت همه گروههای عراقی شد.

- طارق الهاشمی معاون رئیس جمهوری عراق در اردن گفت که خشونت درعراق ممکن است به جنگ داخلی بینجامد.

- دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که سودان پاسخ رسمی خود را به استقرار نیروهای مشترک اتحادیه آفریقا و سازمان ملل متحد در دارفور در روز چهارشنبه ارائه خواهد کرد.

- شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد قطعنامه ای درباره دارفور تصویب کرد که در آن به نقش دولت سودان اشاره نمی کند.

- یک مسئول در سازمان اطلاعات آمریکا مدعی شد که حزب الله لبنان به گروهی از شبه نظامیان شیعه عراقی از جمله برخی اعضای جیش المهدی وابسته به مقتدی صدر در لبنان آموزش داده است.

- خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع رسمی اردنی که نامش را فاش نکرد، سفر جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا به اردن را فرصتی برای حل مسئله فلسطین و شکست آنچه طمع ورزی های ایران توصیف کرد، قلمداد کرد.

- نظامیان آمریکایی روز گذشته با حمله به یکی از منازل مردم در شهر الرمادی، پنج دختر جوان عراقی را به قتل رساندند.

- پاپ بندیکت شانزدهم در ترکیه خواستار گفتگوی واقعی در خاورمیانه شد.

- رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه اعلام کرد که پاپ با درخواست این کشور برای عضویت در اتحادیه اروپا همراهی نشان داده است.

- اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین در مصر از سفر قریب الوقوع رئیس سازمان اطلاعات این کشور به اسرائیل برای بررسی پرونده اسرای فلسطینی خبر داد.

- منابع رسمی اردن از برگزاری نشست سه جانبه جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا، نوری المالکی نخست وزیر عراق و عبدالله دوم شاه اردن خبر دادند؛ این نشست سه جانبه پیش از نشست فردای بوش ومالکی برگزار می شود.

- شورای امنیت سازمان ملل متحد مدت حضور نظامیان بیگانه در عراق را تا یک سال دیگر تمدید کرد.
کد خبر 413737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha