پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۴۱

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین:

جوانان هلال احمر در امداد رسانی به حادثه دیدگان پیش قدم هستند

جوانان هلال احمر در امداد رسانی به حادثه دیدگان پیش قدم هستند

ورامین- نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین در دیدار با رییس و اعضا جمعیت هلال احمر این شهرستان گفت: جوانان هلال احمر در کمک رسانی به حادثه دیدگان پیش قدم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی سه شنبه در دیدار با رییس و اعضاء جمعیت هلال احمر شهرستان ورامین خدمت به جامعه اسلامی را خدمتی بزرگ دانست و گفت: رهبری این نظم ولی فقیه است و اعضا نظام بحمدالله افراد شایسته و خیرخواه مردم هستند.

وی افزود: تنها حکومت شیعی بین بیش از ۵۰ کشور اسلامی ایران است و باید بین همه مسلمین در برابر استکبار جهانی وحدت باشد، لکن استقرار یک حکومت مقتدر شیعه یک نعمت است، امروز تفاوت های فراوانی بین نظام حاکم با رژیم طاغوت وجود دارد و باید قدردان نظام باشید.

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین اقدام به موقع هلال احمر در کمک رسانی به مردم در شرایط سیل، زلزله، تصادف و دیگر حوادث را مورد تقدیر قرار داد و افزود: حل مشکلات مردم در حوادث گوناگون اهمیت فراوان دارد و بحمدالله جوانان هلال احمر در امداد رسانی به حادثه دیدگان پیش قدم هستند

وی با اشاره به جوانان هلال احمر حاضر در مراسم، گفت: در مسیر زندگی حوادث زیاد است و جوانان از طریق صبر می توانند ایمان خود را حفظ کرده و از غرق شدن آن جلوگیری کنند، البته صبر به معنای بی تفاوتی نیست، خیر، بی تفاوتی بد است، صبر یعنی انسان در مقابل مشکلات، خود را نبازد.

محمودی گلپایگانی با بیان این که همه در برابر چشمان خدا هستیم، گفت: خداوند از رگ گردن به انسان نزدیک تر است، باید از دوران جوانی به عنوان بهترین دوران عمر استفاده کرده و با خدمت به مردم برای خود توشه برچینیم.

کد خبر 4137990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha