پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

العبادی: درباره تهدید تروریستی خطرناک هشدار می دهم

العبادی: درباره تهدید تروریستی خطرناک هشدار می دهم

نخست وزیر عراق درباره خطر تروریستی ضد اروپا و کشورهای منطقه هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، حیدر العبادی نخست وزیر عراق اعلام کرد: به نیروهای امنیتی دستور داده شده است که با هر خطر تروریستی حتی اگر از اراضی سوریه باشد مقابله کنند.

وی افزود: تمایل جهانی برای اطلاع از توان و تجارب نیروهای عراقی وجود دارد. توان تسلیحاتی ما به مراحل پیشرفته ای رسیده است و ما به دنبال تقویت بیشتر آن از طریق وارد کردن جنگنده هستیم.

العبادی درباره خطر تروریستی ضد اروپا و کشورهای منطقه هشدار داد و تاکید کرد: درباره تهدید تروریستی خطرناک هشدار می دهم و اروپا و کشورهای منطقه در امان نیستند.

وی اعلام کرد: برخی به دنبال بی ثباتی در کشور از طریق شایعات مغرضانه هستند.

نخست وزیر عراق جنگ آتی پس از غلبه بر تروریسم در این کشور را ضد مفسدان دانست. ما شراکت میان برخی مفسدان و قاچاقچیان نفت کردستان عراق را کشف کردیم.

وی در ادامه گفت: تعداد کارکنان و نیروهای پیشمرگه در اقلیم کردستان در حال بررسی است و آمارها درست نیست. در اکتبر گذشته بیش از ۵۵۰ هزار بشکه از نفت عراق از طریق بندر «جهان» صادر شده است.

کد خبر 4137992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha