پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۰۷

به دلیل ۱۲ دیدار محرمانه با مقامات صهیونیستی؛

برکناری یکی از وزرای کابینه «ترزا می» قوت گرفت

برکناری یکی از وزرای کابینه «ترزا می» قوت گرفت

وزیر توسعه بین‌ المللی انگلیس به دلیل ۱۲ دیدار محرمانه‌ با مقامات رژیم صهیونیستی در ماه آگوست سال جاری میلادی احتمالاً برکنار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، «ترزا می» نخست‌ وزیر انگلیس درصدد برکناری «پریتی پاتل» (Priti Patel) وزیر توسعه بین‌ المللی این کشور است که بدون اطلاع وی در سرزمین  های اشغالی با مقامات رژیم اشغالگر قدس دیدار کرده بود.

این در حالیست که نخست‌ وزیر انگلیس از وزیر توسعه بین‌ المللی این کشور که برای سفر کاری به «اوگاندا» سفر کرده بود، خواسته است تا فوراً به کشور بازگردد.

گزارش ها حاکیست «پریتی پاتل» درباره جزئیات سفر خود به سرزمین های اشغالی و دیدارهای محرمانه اش با برخی مقامات این رژیم تلاش کرده بود «ترزا می» نخست‌ وزیر انگلیس را فریب دهد.

لازم به ذکر است، وزیر توسعه بین‌ المللی انگلیس دو روز پیش یعنی دوشنبه هفته جاری به دلیل ۱۲ دیدار بدون اطلاع با مقام‌های رژیم صهیونیستی از جمله دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم از «ترزا می» عذرخواهی کرده بود.

گفتنی است، دیدارهای «پریتی پاتل» وزیر توسعه بین‌ المللی انگلیس در جریان ۲ روز سفر وی به سرزمین های اشغالی در ماه آگوست سال جاری میلادی صورت گرفته بود.

کد خبر 4138871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha