پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۰۲

رئیس هیئت مدیره سازمان سرمایه گذاری شهر تهران:

تهران نیازمند جذب 5 میلیارد دلار سرمایه گذاری سالیانه است / انتقال نمایشگاه بین المللی با 910 میلیارد تومان اعتبار

فرصت های زیادی در شهر تهران وجود دارد و فرصت های زیادی نیز از دست رفته است در حالی که اگر بخواهیم اهدافی را که برای رفاه شهروندان در نظر داریم محقق شود ، نیازمند سرمایه گذاری 4 تا 5 میلیارد دلاری در سال هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر ؛ رئیس هیئت مدیره سازمان سرمایه گذاری شهر تهران که در همایش جلب سرمایه و مشارکت های عمومی سخن می گفت ، با اشاره به طرح های در دست اجرای سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های عمومی شهر تهران گفت: در 8 ماه گذشته قرارداد 10 طرح به ارزش 2 هزار میلیارد تومان بسته شده است و 5 طرح دیگر با ارزش بیش از یک میلیارد دلار تا پایان سال جاری قرارداد های آن نهایی خواهد شد.

مهندس احمد دنیا مالی با اشاره به انتقال نمایشگاه بین المللی به شهر آفتاب که ظرف یکی دوهفته آینده نهایی خواهد شد افزود: سقف نهایی این قرارداد 910 میلیارد تومان است که جزء بزرگ ترین پروژه هایی است که توسط بخش خصوصی در کشور اجرا خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره سازمان سرمایه گذاری شهر تهران با اعلام اینکه حدود 30 طرح در سازمان سرمایه گذاری در دست مطالعه است ، گفت: این طرح ها حدود 3600 میلیارد تومان ارزش ریالی خواهد داشت که امیدواریم مقدار زیادی را از طریق جلب مشارکت های عمومی و سرمایه گذاری داخلی و خارجی جذب کنیم.

وی همچنین با انتقاد از بوروکراسی حاکم ، تاکید کرد: طرح ها و اقدامات همچنان از بوروکراسی در هم تنیده ای که در کل کشور وجود دارد رنج می برد و در صورت کمتر شدن این روابط بوروکراتیک شرایط جذب سرمایه بهتر خواهد شد.

دنیا مالی همچنین در خصوص اصلاح اساسنامه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی افزود: در راس این سازمان باید افرادی قرار گیرند که در حوزه اقتصاد صاحب نظرند به همین دلیل به فکر تغییر اساسنامه افتادیم که در حال حاضر در شورا در دست بررسی است.

در ادامه این همایش ، رئیس پروژه های مشارکتی سازمان سرمایه گذاری با ارائه آماری از ظرفیت های تهران گفت: 33 درصد کل صنایع کشور ، 26 درصد از تولید ناخالص داخلی ، 30 درصد از ارزش افزوده ، 26 درصد از کارخانجات ،40 درصد از صنایع برق و الکترونیک و 40 درصد صنایع شیمیایی و دارویی کشور در تهران قرار دارد.

مهندس حسینی مکارمی با اشاره به ظرفیت انسانی و توان نیروی کار تهران و ظرفیت 13 میلیون نفری جمعیت تهران که اکثرا با سوادند تاکید کرد: زیر ساختهای گسترده بازرگانی و درآمد سرانه مردم تهران که دو برابر مناطق دیگر کشور است شرایط بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری مهیا کرده است.

وی با اشاره به برخی طرح های شهرداری در تهران افزود: مرکز ارتباطات بین المللی موسوم به میلاد با ارزش 300 میلیارد تومان، مجموعه حقانی با ارزش 230 میلیارد تومان،تفرجگاه کوهسار با ارزش 214 میلیارد تومان از جمله برخی طرح های شهرداری در تهران است.

کد خبر 413940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha