۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹

در مراسم تجدید بیعت با امام (ره) مطرح شد؛

عدم نفوذ کتاب در خانواده جلوی گسترش کتاب و کتابخوانی را گرفته است

عدم نفوذ کتاب در خانواده جلوی گسترش کتاب و کتابخوانی را گرفته است

مجید غلامی جلیسه گفت: یکی از دلایل اصلی اینکه تاکنون موفق نشده ایم کتاب و کتابخوانی را در جامعه گسترش دهیم، عدم نفوذ کتاب در خانواده ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجدید بیعت کارکنان نهاد کتابخانه های عمومی کشور با آرمان های امام خمینی (ره) پیش از ظهر امروز شنبه ۲۰ آبان همزمان با اولین روز هفته کتاب در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در این مراسم نیکنام حسین پور مشاور امور منابع انسانی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، محمد اللهیار فومنی معاون توسعه کتاب و کتابخوانی، علی نیکنام مدیرکل کتابخانه های عمومی شهر تهران، مجید غلامی جلیسه مدیر عامل خانه کتاب و جمعی از مدیران و کارکنان حوزه کتاب حضور داشتند.

جلیسه در این مراسم گفت: ما که اهل کتاب هستیم و در زندگی روزمره با آن مأنوسیم می دانیم که کتاب می تواند چه نقش تعیین کننده ای در استحکام خانواده ایفا کند و می تواند چقدر در ارتقای فرهنگی یک جامعه تأثیرگذار باشد. شورای سیاستگذاری هفته کتاب شعار امسال را «آینده ای روشن، خانواده ای کتابخوان» انتخاب کردند که نشان دهنده اهمیت خانواده در این قضیه است.

مدیرعامل خانه کتاب در ادامه خاطرنشان کرد: تک تک ما مسئولان، یکی از مسئولیت های جدی و مهمی را که می توانیم برای خود متصور شویم پیدا کردن راهی برای توسعه کتابخوانی در خانواده هاست. بدون تردید مسئولین این مسئله را لمس کرده اند که اگر تا الان موفق نشده ایم کتابخوانی را در جامعه گسترش دهیم یکی از دلایل اصلی اش عدم نفوذ کتاب در خانواده هاست. یعنی با کمال تأسف خانواده ها آن مقدار که به مسائل دیگر توجه می کنند به موضوع کتاب و کتابخوانی توجه ندارند.

سخنران بعدی این مراسم اللهیاری بود که تأکید کرد: این سنت خوبی است که مسئولان کشور در مناسبت های مختلف برای تجدید بیعت و عرض احترام به مرقد امام خمینی می آیند. من در این مراسم و در حضور روح پرفتوح امام خمینی (ره) می گویم که فرزندان شما در نهاد کتابخانه ها، گرچه مراسم ادای احترام به شما را به صورت نمادین برگزار می کنند، اما این برنامه را فرصتی برای ارائه گزارش سالانه می دانند که مجالی است برای تجدید قوا و تجدید فکر، تا یک سال دیگر در حوزه کتاب و کتابخوانی تلاش کنند.

وی افزود: جمع حاضر بر خود می بالد که در عصری زندگی می کند که عصر امام خمینی نام دارد و هرآنچه ما از لحاظ معنوی و فکری داریم ناشی از فکر و حرکت امام خمینی است. امام خمینی در ۲۸ شهریور سال ۶۷، پیامی به رئیس بنیاد شهید داد و در آن پیام به موضوع کتاب و کتابخوانی اشاره می کند. بخشی از این پیام دعوت فرزندان شهدا به علم آموزی است که در بخشی از آن به مفهوم انس با کتاب، سازندگی و ماندگاری اش اشاره می شود.

معاون توسعه کتابخانه‌ها کتابخوانی نهاد کتابخانه‌ها در ادامه یادآور شد: امروز به امام می گوییم که در این سالها مقام معظم رهبری کتاب و کتابخوانی را به طور مرتب تبلیغ و ترویج کرده و این مسئله جزء اولویت هایشان بوده است. ایشان در دیداری که چند سال پیش با کتابداران داشتند، تأکید کردند که باید شاهد مطلعی در حوزه کتاب و کتابخوانی باشیم.

اللهیاری در پایان خاطرنشان کرد: ما در پایان این قول را به امام و رهبر انقلاب می دهیم که نقش خود را در این حوزه ایفا کنیم چون انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و کتاب نقش مهمی در آن دارد.

کد خبر 4140685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha