به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مصطفی کریمی امروز در سمینار روش های تولید مناسب (GMP) در صنایع دارویی و غذایی افزود: آمارها نشان می دهد نیمی از ظرفیت صنعت دارویی کشور خالی است که این امر، به لحاظ دارویی و تجاری برای این صنعت وضعیت مناسبی نیست.
وی گفت: ارتقای کیفیت داروهای داخلی با کمک بخش خصوصی امکان پذیر است که برپایی این سمینار می تواند موجب تعامل هرچه بیشتر بخش دولتی و خصوصی را فراهم آورد.
معاون اداره کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت و درمان گفت: مفهوم GMP در گذشته با شرایط کنونی متفاوت شده است چون هم اکنون با کیفیت گذشته نمی توانیم با محصولات خارجی رقابت کنیم.
دبیر اجرایی این سمینار در ادامه این مراسم گفت: GMP به معنای روش ها و تکنیک های مناسب در تولید است و هدف از آن وضع قوانین مربوط در زمینه تولیدات مواد غذایی، دارویی و صنایعی است که در بسته بندی این مواد فعالیت می کنند.
دکتر جمیلی ادامه داد: هدف نهایی از وضع این قوانین برداشت گام های موثر در زمینه ای است که منجر به رسیدن یک محصول کارا، موثر و ایمن به دست مصرف کنندگان نهایی شود.
وی با بیان اینکه کشورهایی که صنایع آن طبق این قوانین فعالیت می کنند و در صورت قصور از قوانین مربوط به GMP مجازات می شوند، گفت: این قوانین بخش های مختلفی را مانند نگهداری پرونده ها، تائید صلاحیت پرسنل، داشتن محیطی بدون آلودگی و تمیز برای تولید محصول ارزیابی فرآیندهای تولید و... را در بر می گیرد.
نظر شما