به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم رضایی روز شنبه در جلسه بررسی طرح های ملی استان مرکزی برای درج در لایحه بودجه سال ١٣٩٧ در اراک اظهار داشت: در بحث درآمدهای استان و طرح توسعه طبق قانون ۵۰ درصد از مازاد درآمد بایستی به استان انتقال یابد، ولی زمانی که این درآمد به استان پرداخت نشده و به مرکز برود؛ جوهره استان گرفته می شود که جای نگرانی دارد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر بخشی از درآمدی که حق استان است پرداخت شود و یا به استان بازگردد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و با دست بازتری می توان در خصوص موضوعات و کمبودها اقدام کرد.
رضایی بیان کرد: ۱۷ سال پیش با سفر مقام معظم رهبری به خمین به دولت وقت دستور داده شد که برای توسعه و رفع محرومیت این شهرستان برنامه ای مصوب شود.
وی تصریح کرد: طبق مصوبات این سفر در حوزه عمران، عملیات اجرایی جاده های خمین - دلیجان - محلات، الیگودرز و جاده خمین، گلپایگان به اراک و خمین به شازند مصوب شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: همه این مصوبات در خصوص جاده های شهرستان ردیف اعتباری دارند و بسیاری از آنها تکمیل شده است.
رضایی گفت: پروژه جاده خمین به محلات بخشی که باقی مانده به کندی پیش می رود و می توان گفت به مرحله ای رسیده که اجرای طرح دچار ابهام است.
وی در خصوص جاده خمین به الیگودرز نیز اظهار کرد: این جاده که عملیات اجرایی آن اخیرا شروع به فعالیت کرده بود به دلیل اینکه اسناد خزانه به پیمانکار داده می شد، مدیر این پروژه توان کار ندارد و اجرای آن متوقف شده است .
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جاده خمین - شازند نیز که ردیف نداشت و در اجرای این پروژه سه مرحله پیمانکار شروع به کار کرده و به دلیل نبود منابع مالی متوقف شده است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
رضایی عنوان کرد: در سال جاری از منابع شهرستانی چهار میلیارد ریال برای این پروژه اختصاص داده شده که اگر شهرستان شازند نیز از منابع خود مبلغی را اضافه کند اجرای این پروژه سرعت می گیرد.
وی تصریح کرد: طبق رایزنی های انجام شده با عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، برای تکمیل و پیشروی این پروژه نیاز به پیمانکار قوی است که کار را شروع کند و بدهی ها در این خصوص پرداخت شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به راه آهن اراک - خمین - گلپایگان - اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه هشت سال است که ردیف بودجه دارد و هشت بار وزارتخانه اعلام کرده است که باید عملیات اجرایی و کلنگ زنی آن شروع شود که تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته و اینگونه کارکرد در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست.
نظر شما