پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

۳ کشته و ۳ زخمی در دوتصادف/محور یاسوج به اصفهان بازهم قربانی گرفت

۳ کشته و ۳ زخمی در دوتصادف/محور یاسوج به اصفهان بازهم قربانی گرفت

یاسوج- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: وقوع دو حادثه رانندگی در جاده یاسوج به اصفهان ۳ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال پوران فرد صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حادثه نخست که ساعت ۲۲ و ۱۰ دقیقه شنبه در "تنگ رواق" اتفاق افتاد، بر اثر واژگونی یک دستگاه پژو پارس یک نفر مجروح شد.

پوران فرد به حادثه دوم در مسیر یاسوج به اصفهان اشاره کرد و ابراز داشت: در حادثه دیگر که ساعت ۲۳ و ۵ دقیقه (شنبه ۲۰آبان)  نزدیک دوراهی "کریک" رخ داد، بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید، ۳ نفر (یک زن، یک مرد و نوزاد یک ماهه) در دم جان خود را از دست دادند و  ۲ نفر دیگر مصدوم شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گفت: مجروحان این دو حادثه رانندگی با تلاش نیروهای امدادی اورژانس ۱۱۵ و هلال احمر، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی توسط تکنسین های فوریت های پزشکی، به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس آمارهای به دست آمده از تصادفات استان، مسیر یاسوج به اصفهان به عنوان یکی از  پر حادثه ترین مسیرهای ارتباطی استان شناخته می شود.

کد خبر 4141522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha