به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این دیدار پشت درب های بسته برگزار شد و در پایان جلسه نیز بیانیه ای صادر نشد و حتی سخنگوی اولمرت از هرگونه اظهار نظری خودداری کرد.
برپایه این گزارش، رئیس سازمان اطلاعات مصر پیش از دیدار با اولمرت با "عمیر پرتز" وزیر جنگ اسرائیل نیز دیدار و گفتگو کرد و سخنگوی پرتز به خبرگزاری فرانسه گفت: در این دیدار موضوع آزادی (نظامی اسیر اسرائیلی) مطرح شده است اما نمی توانم در این باره اظهار نظر کنم.
رئیس سازمان اطلاعات مصر هفته گذشته در قاهره با "خالد مشعل" رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دیدار و گفتگو کرد و امروز نیز "اسماعیل هنیه" نخست وزیر فلسطین در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با "عمرو موسی" دبیرکل اتحادیه عرب در قاهره گفت که پرونده نظامی اسیر اسرائیلی یکی از محورهای گفتگوی سلیمان با مقام های اسرائیلی است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از رادیوی ارتش اسرائیل گزارش داد: اسرائیل و حماس درباره شروط مبادله اسیران اختلاف نظر دارند؛ حماس خواهان آزادی 1400اسیر فلسطینی در قبال آزادی نظامی اسیر اسرائیلی به صورت همزمان است اما اسرائیل تنها با آزاد کردن هزار اسیر فلسطینی بعد از آزادی و بازگشت نظامی خود موافق است.
گفتنی است اعضای سه گروه مبارز فلسطینی روز 25 ژوئن گذشته یک نظامی اسرائیلی به نام "جلعاد شالیت" را به اسارت گرفتند و اسرائیل سپس به بهانه آزاد کردن این نظامی حمله وسیع و گسترده ای را به نوار غزه آغاز کرد، اما در دستیابی به اهداف خود ناکام ماند و مبارزان فلسطینی خواهان آزادی اسیران فلسطینی در قبال آزادی این نظامی شده اند.
نظر شما