به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یوسفی پور در نشست خبری با اعلام اینکه طبق گزارش پزشکی قانونی در سال ٩٥، ٨٣٩نفر به دلیل نشست گاز مونوکسید کشته شده اند که از این میزان ٢٥٦نفر آنها توسط گاز طبیعی فوت کرده اند، گفت:بیشترین سهم تولید مونوکسید کربن با ٧١.٤٣ درصد مربوط به نواقص دودکش ها است.
وی ادامه داد: نواقص وسایل گازسوز با سهم١٦.٥٣ در رده دوم و عدم تهویه مناسب با ٨.٦٨ درصد و ایجاد حوادث به وسیله تجهیزات گرمایشی رقم ٣.٣٦درصد را به خود اختصاص داده است.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه ٧٥ درصد از حوادث طبیعی دنیا در ایران وجود دارد، ادامه داد: طبق اطلاعات شرکت ملی گاز ایران در سال ٩٥نسبت به سال ٩٤ تعداد حوادث نسبت به مصرف سالیانه گاز ٠.٨درصد افزایش داشته است. این در حالی است که مرگ بر اثر گاز مونوکسید کربن در سال ٩٥نسبت به سال٩٤،رقمی معادل٣٤درصد رشد را تجربه کرده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت ملی گاز ایران وظیفه قانونی برای توسعه ایمنی در بخش خانگی ندارد، افزود: در آذرماه نشستی را با حضور ١٥ وزاتخانه و سازمان به منظور بررسی راهکارهای توسعه ایمنی در حوادث گازی ترتیب داده ایم.
یوسفی پور تصریح کرد: اگر استانهای کشور را به طور همسنگ بررسی کنیم می توان گفت در سال ٩٥ اردبیل بالاترین و سیستان و بلوچستان کمترین حوادث مشترکین نسبت به مصرف سالیانه را داشته است. البته در بخش حوادث گازی خانگی در سال ٩٤خراسان شمالی حوادث زیادی تجربه کرد که این استان وضعیت بهتری در سال ٩٥داشت به طور کلی استان سیستان و بلوچستان در سال٩٥حادثه خیز ترین استان بوده است.
نظر شما