سرپرست کاروان ورزشی ایران درگفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر با بیان این مطلب افزود: خوشبختانه تمامی هماهنگی ها برای اسکان ورزشکاران و مسوولین تیم ها انجام شده است و بخشی از کاروان ورزشی ایران دردهکده بازیها مستقر شده اند.
سجادی افزود: کاروان ورزشی در این دوره از مسابقات بزرگترین کاروان ورزشی است که به خارج ازکشوراعزام می شوند و امیدواریم بتوانیم به نتایج بهتری نسبت به دوره های گذشته دست یابیم.
وی با اشاره به ویژگیهای این دوره از بازیهای آسیایی اظهارداشت: درمسابقات این دوره تعداد ورزشکاران شرکت کننده افزایش چشم گیری داشته است و مسابقات پانزدهمین دوره بیشترین ورزشکاران را پذیرا بوده است که این می تواند در رشد کمی و کیفی مسابقات تاثیرگذار باشد. همچنین کشور قطر پس از ایران به عنوان دومین کشورغرب آسیاست که میزبانی این بازیها را برعهده می گیرد.
سرپرست کاروان ورزشی ایران افزود: خوشبختانه کشور قطر امکانات بسیارخوبی را برای این مسابقات فراهم کرده و باتوجه حضور برگزارکنندگان المپیک آتن نظم وترتیب خاصی بردهکده بازیها حکم فرماست.
وی در خصوص حضور قهرمانان کشورمان درصحنه رقابت های آسیایی گفت: اکثر قهرمانان مدال آور کشورمان از هفته دوم پیکارهای خود را آغازخواهند کرد و مردم نباید انتظارداشته باشند درروزهای اولیه مسابقات تیم های ما در رده بندی حضور داشته باشند.
وی با اشاره به حضور رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه بازیهای آسیایی گفت: قطعا حضور ایشان در جمع ورزشکاران و مسئولان روحیه کاروان ورزشی ایران را بالا برد و باعث می شود که ورزشکاران ما با انگیزه ای دو چندان در مسابقات شرکت کنند.
سجادی ادامه داد: صحبت های رئیس جمهور در جمع ورزشکاران ایران ، انگیزه آنها را دو چندان کرد و امیدوارم در طول مسابقات شاهد تاثیر مثبت این حضور باشیم.
وی درپایان اظهارداشت: شرایط برای افتخار آفرینی قهرمانان کشورمان مهیاست وامیدواریم کاروان ورزشی ایران به نتایج بهتری دست یابند.
نظر شما