پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۵۵

با سخنرانی رئیس جمهور؛

چهارمین همایش بین المللی "بانوان قرآن پژوه" برگزار شد

چهارمین همایش بین المللی "بانوان قرآن پژوه" برگزار شد

چهارمین همایش بین المللی "بانوان قرآن پژوه" صبح امروز پنجشنبه 9 آذر ماه با سخنرانی رئیس جمهور و معرفی 25 بانوی برگزیده فعال در عرصه های مختلف قرآنی، برگزار شد .

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود با اشاره به نقش بانوان در جامعه گفت: طی بیست وهشت سال گذشته، در عمل و تجربه دیدیم  که در هر عرصه ای که بانوان با آگاهی و ایمان وارد شدند آن عرصه، عرصه موفقیت آمیزی بود و دیده ایم اگر زنان جامعه تصمیمی بگیرند آن تصمیم به مرحله عمل خواهد رسید.

وی افزود: امروز خدا را شاکریم که  در عرصه قرآن شاهد حضور خیل عظیم بانوان قرآنی هستیم  و تردیدی ندارم با درایت و کوشش بانوان، فرهنگ قرآنی در اعماق جامعه رسوخ یافته و به لطف خدا در همه جهان شاهد برپایی جامعه قرآنی خواهیم بود.

هدف از برگزاری همایش بانوان قرآن پژوه، تکریم و تجلیل از بانوان عرصه های پژوهش دینی در کشور است . محور اصلی برگزاری همایش فوق تجلیل از بانوان برگزیده علمی و پژوهشی در سطح داخل و خارج از کشور است که با دستاوردهای بسیار، گام جدیدی در حوزه معنویت در دین اسلام است.

در همایش بانوان قرآن پژوه 25 نفر فعال در عرصه علم و پژوهش،  20نفر از داخل کشور و 5 نفر نیز از کشورهای روسیه، لبنان، عراق و پاکستان، به عنوان برگزیدگان بخشهای مختلف خوشنویسی، تهذیب، نگارگری، ترجمه، تدریس، تألیف، تفسیر، پژوهش، کتاب شناسی و تبلیغ معارف قرآنی، تجلیل شده و لوح تقدیر خود را از رئیس جمهور دریافت کردند .

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه قرآن سیما، سازمان اوقاف و امور خیریه، اداره کل امور بانوان شهرداری تهران، موزه ملی قرآن کریم و سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور از جمله دستگاههایی هستند که در برگزاری همایش بانوان قرآن پژوه مشارکت داشتند .

 

کد خبر 414428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha