پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۶

در پی وقوع زلزله اخیر اتفاق افتاد؛

تخریب بیش از ۲۵استخر بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور

تخریب بیش از ۲۵استخر بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور

کرمانشاه- مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از تخریب بیش از ۲۵ استخر مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور در منطقه ریجاب از توابع شهرستان دالاهو خبر داد.

نادر پرور در گفتگو با خبرنگار مهر،  از تخریب بیش از ۲۵ استخر مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور در منطقه ریجاب از توابع شهرستان دالاهو خبر داد.

این مسئول افزود: تولیدات مجتمع پرورش ماهی ریجاب به عنوان بزرگترین مجتمع سردابی غرب کشور سالانه حدود سه هزار تن بود.

وی با بیان اینکه منطقه ریجاب یک مجتمع خاص پرورش ماهی در کل کشور محسوب می شود، افزود: پیش بینی ما این است که حداقل ۲۵ استخر این مجتمع در پی وقوع زلزله آسیب جدی دیده اند، اما هنوز آمار دقیقی از تلفات در این مجتمع برآورد نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه بیان داشت: همچنین به دلیل ریزش سنگها و تخریب استخرها، تعداد زیادی از ماهیان این مجتمع به بستر رودخانه افتاده اند.

به گفته دکتر پرور، مجتمع پرورش ماهی ریجاب به عنوان قطب تولید پرورش ماهی قزل آلا در استان و حتی کشور محسوب شده و با تولید سالانه بیش از ۳ هزار تن ماهی قزل آلا، زمینه اشتغال مستقیم ۴۲۰ را نیز فراهم آورده است.

کد خبر 4145321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha