به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ موسی زارعی صبح پنج شنبه در نشست خبری هفته بسیج، گفت: طی برنامه ریزی های انجام شده در این هفته که از ۲۹ آبان شروع می شود تا ۵ آذر بیش از ۴۰۰ ویژه برنامه اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: سپاه ناحیه به عنوان دهکده اقتصاد مقاومتی شناخته شده که بازدید و رونمایی از چند طرح اقتصاد مقاومتی خواهنیم داشت و همچنین همایش اقتصاد مقاومتی برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز تصریح کرد: گردهمایی ۲ هزار نفری بسیجیان در پنجم آذر، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری همایش ائمه جماعات و فرمانده هان پایگاه های مقاومت، دیدار با خانواده های شهدا، برگزاری یادواره های شهدا ویادواره های آبروی محله، همایش مدرسه عشق ویژه راویان دفاع مقدس از جمله برنامه های این هفته است.
وی تاکید کرد: از جمله وظایف مهم بسیج خدمات رسانی است که در این راستا افتتاح پروژه های محرومیت زدایی، اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم نیز در دستورکار هفته بسیج قرار دارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش بسیج در جامعه نیز گفت: آنچه در این هفته انجام می شود در راستای تکلیف و وظیفه بسیج در انقلاب اسلامی است زیرا بسیج همه جانبه است و بر اساس شرایط زمانی بسیج در حال انجام کار است.
فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز تصریح کرد: امروز بحث بسیج در خدمات رسانی و اقتصاد مقاومتی مطرح است و در بحث امنیت جامعه موضوع امنیت محله محور در جانب بسیج مطرح است.
زارعی ادامه داد: امروز جنگ نرم دشمنان را داریم که باید جهاد فرهنگی داشته باشیم و در بحث تولید علم نیز بسیج باید با توجه به موقعیت امروز کشور ورود کند.
نظر شما