پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴

استانداری یک نقل قول ازاستاندار کرمانشاه درفضای مجازی راتکذیب کرد

استانداری یک نقل قول ازاستاندار کرمانشاه درفضای مجازی راتکذیب کرد

کرمانشاه- استانداری کرمانشاه، طی یک تکذیبیه نقل قولی از استاندار کرمانشاه در فضای مجازی را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، در پی درج‌ یک خبر  در برخی کانالهای مجازی مبنی بر نقل قولی از مهندس بازوند -استاندار کرمانشاه- که : «شب زلزله به جهانگیری زنگ زدم گفت تو جشن تولد رئیس جمهور هستیم فردا پیگیر میشیم» به اطلاع عموم ملت شریف ایران و به ویژه هم استانی های عزیز و سوگوار میرساند که این خبر کذب بوده و دلیل شکسته شدن بغض استاندار کرمانشاه روایت رنج‌های مردم زلزله زده استان و به ویژه جان‌باختن هم استانی های عزیز بوده است.

بی تردید در این مقطع زمانی که ملت ایران و مردم شریف استان کرمانشاه، سوگوار جان‌باختگان زلزله اخیر می‌باشند و مقام معظم رهبری نیز با صدور پیام تسلیت موجب همدلی بینظیر ملت ایران در حمایت از مردم کرمانشاه گردیده و مسؤولین نیز به عنوان خادمین ملت برای امدادرسانی ۲۴ ساعته به حادثه دیدگان از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند، و شخص رییس جمهور محترم، وزیر محترم کشور و دیگر مقامات کشوری، لشکری ونهادهی انقلابی باحضور میدانی در مناطق حادثه دیده، و شخص دکتر جهانگیری با رصد کردن مستمر و دقیق اوضاع، به جد پیگیر وضعیت آسیب دیدگان بوده اند، انتشار این خبر جعلی و کذب به دور از انسانیت، مروت و حب میهن بوده و بی تردید انتشاردهندگان این خبر وقیحانه، آشکارا در پی دلسرد کردن ملت وفادار از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، و ایجاد تنش در استان و کشور بوده اند.

لذا استانداری کرمانشاه این اقدام را در راستای عناد با ملت و نظام تلقی نموده و به جد پیگیر شناسایی عاملین این وهن واضح نسبت به ساحت ملت شریف و دولت خدمتگزار، از طریق پلیس فتا خواهد بود.

در پایان از عموم کاربران شبکه های مجازی خواهشمندیم بخاطر حفظ آرامش استان و به ویژه روحیه آسیب دیدگان زلزله اخیر، از انتشار و بازنشر اخبار غیرموثق خودداری نمایند تا همه باهم و در کنار هم از این روزهای سخت و دشوار به سلامت عبور کنیم انشالله.

کد خبر 4147271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha