پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۹۶، ۸:۵۵

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

ارسال قریب به ۱۰۰ کامیون کالا به کرمانشاه/ کمک ها ادامه دارد

ارسال قریب به ۱۰۰ کامیون کالا به کرمانشاه/ کمک ها ادامه دارد

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۱۰۰ کامیون و کامیونت حامل کمک و همچنین آمبولانس و تجهیزات از این استان به مناطق زلزله زده غرب کشور اعزام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی  یکشنبه شب در بازدید از ایستگاه جمع آوری کمک برای مناطق زلزله زده کرمانشاه که با همت رسانه های کهگیلویه و بویراحمد برپا شده بود، افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه دستگاه هایی مانند علوم پزشکی و هلال احمر اکیپ های خود را به منطقه اعزام کردند.

استاندار بیان داشت: بلافاصله بعد از این حادثه ناگوار و پس از اطلاع از وضعیت موجود در مناطق زلزله زده ستاد بحران استان را تشکیل دادیم و با تلاش دستگاه های مختلف کاروانی بزرگ راهی مناطق زلزله زده شد که کاروان اعزامی استان به مناطق زلزله زده تحسین مردم حاضر در منطقه را در پی داشت.

احمدی با بیان اینکه کاروان اعزامی به عنوان اولین کاروان اعزامی از استان و نشانه نوع دوستی، ایثار و فداکاری مردم استان است، خاطرنشان کرد: ایستگاههای جمع آوری کمک در استان فعال است و رسانه ها نیز ایستگاه هایی را برپا کرده اند و جمع آوری کمکهای بیشتر برای ارسال به مناطق زلزله زده ادامه دارد.

وی با بیان اینکه یک اکیپ تخصصی از استان نیز به مناطق زلزله زده اعزام شده است، گفت: این اکیپ در کنارتیم اعزامی امدادی در راستای رصد مشکلات، نحوه کمک رسانی و نحوه خدمات رسانی بعد از  زلزله و اسکان اعزام شده که پس از رصد وضعیت، گزارش آن در  راستای عملکرد بهتر در مدیریت بحران ستاد بحران استان مطرح خواهد شد.

استاندار بیان کرد: مردم استان در نوع دوستی، همیاری، ایثار و گذشت مثال زدنی هستند و در طول دوران دفاع مقدس نیز آن را به منصه ظهور گذاشتند.

احمدی افزود: وقوع زلزله حادثه ای تلخ بود که سبب از دست رفتن هموطنان ما و بروز خسارت های مالی فراونی شد، اما کمک های مردم و همیاری آنها زیبایی داشت و پسندیده بود.

احمدی ابراز داشت: به فضل خدای متعال مردم ما کمکهای قابل توجهی داشتند و با برنامه ریزی و همکاری دستگاه ها خروجی خوبی به دست آمد.

کد خبر 4148851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha