پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۱

/ اختصاصی مهر /

تاکسی های خصوصی بدون تاکسیمتر پروانه کار نمی گیرند

تاکسی های خصوصی بدون تاکسیمتر پروانه کار نمی گیرند

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد: تاکسی های بدون تاکسیمتر و چاپگر جدید بخش خصوصی پایتخت پروانه کار نخواهند گرفت.

حسین تیموری کرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: از این پس و با وارد شدن تاکسی های خصوصی به شهر تهران تاکسیمترها شکل جدیدتری به خود خواهند گرفت. به این ترتیب که رانندگان تاکسی در قبال هر مسیر پیموده شده به مسافران رسید چاپی می دهند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران ، تاکسیمترهای فعلی را دچار نواقصی دانست و برای ورود تاکسیمترهای جدید ابراز امیدواری کرد.

وی گفت: استفاده از کارت خوان اعتباری از برنامه های در دستور کار این سازمان است. با استفاده از این کارت ها مشکل پول خرد ، کمبود وقت و تعیین نرخ ها حل می شود. پروژه استفاده از کارت های اعتباری تاکسی بسیارعظیم و زمان بر است اما مطالعات بر روی آن آغاز شده و انتظار می رود در زمان مناسب به بهره برداری برسد.

تیموری خاطر نشان ساخت: تاکسیمترهای تاکسی های فعلی نیز در طرح بهینه سازی سیستم تاکسیمتر به تدریج دارای چاپگر  خواهند شد.

کد خبر 414966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha