۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۲

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

ایستگاه پرورش ملکه شهرستان خوی فعال می شود

ایستگاه پرورش ملکه شهرستان خوی فعال می شود

ارومیه – معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از فعال سازی ایستگاه پرورش ملکه در شهرستان خوی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدفضل الله قریشی ظهر سه شنبه در جریان بازدید از ایستگاه پرورش ملکه خوی با بیان اینکه این ایستگاه به دلایلی از مدت ها پیش تعطیل شده بود که در دوره جدید با استفاده از نژادهای برتر و پرمحصول و مقاوم در مقابل بیماری ها فعالیت های تحقیقاتی و تولیدی خود را آغاز می کند افزود: امسال با پیگیرهای انجام شده توسط معاونت بهبود تولیدات دامی استان و حمایت های ریاست سازمان، ایستگاه پرورش ملکه زنبورعسل خوی با واگذاری بصورت اجاره به تعاونی زنبورداران این شهرستان مجددا راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: ایستگاه پرورش ملکه خوی درزمینی به مساحت ۱۲ هکتار در سال ۱۳۶۸ با یک هزار متربع ساختمان مسقف، مجهز به اتاقهای لاین، پیوند ملکه، ساختمان اداری انبار، آزمایشگاه و مهانسرا احداث ولی به دلیل تغییرسیاستهای بخش و واگذاری مسئولیت آن به بخش هایی غیر مرتبط به تدریج غیرفعال، راکد و تعطیل شده بود.

وی اضافه کرد: استان آذربایجان غربی به عنوان پایتخت عسل کشور امسال نیز همانند سالهای گذشته و با فاصله چند ۱۰هزارتنی نسبت به سایر استانها ، مقام اول تولید این اکسیر شفا بخش را بدست آورد در این راستا شهرستان خوی با داشتن حدود ۴۰۰ هزار کندو مقام اول تولید عسل را در این استان به خود اختصاص داده است.

قریشی استقرار پنج هزارکندوی باجمعّیت ، راه اندازی دینام چاه عمیق آب، بازسازی ومرمت دیوارهای مخروبه ، شخم زنی وتسطیع آماده سازی اراضی موجود جهت کشت گیاهان زنبوردوست را از جمله اقدامات انجام شده در جهت بازسازی دوباره ایستگاه پرورش ملکه شهرستان خوی برشمرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: هم اکنون تعاونی زنبورداران به صورت جدی در حال فراهم کردن بسترهای لازم برای تولید ملکه‌های اصلاح شده است که امیدواریم درآینده نزدیک، بافعال شدن ایستگاه در این زمینه شاهد تحول بسیار خوبی در شکوفایی صنعت زنبورداری استان باشیم.

قریشی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بهره‌ برداران شاغل در بخش صنعت زنبورداری استان بیش از شش هزار نفر است که افزون بر ۱۳۰۰ نفر از این افراد در شهرستان خوی فعالیت می کنند گفت: تولید عسل ارگانیک، تشکیل کلنی های پرمحصول، مقاوم در مقابل بیماری و آرام از اهداف راه اندازی این ایستگاه است.

کد خبر 4150769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha