حسن ملکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعداد داروخانه های استان به نسبت جمعیت استان جوابگو است افزود: از این تعداد ۲۹ داروخانه به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند.
وی در خصوص تامین داروهای کمیاب و مورد نیاز بیماران صعب العلاج اظهارداشت: هیچ کمبود دارویی در استان نداریم و این داروهای کمیاب نیز توسط دو داروخانه در ارومیه و سه داروخانه در شهرهای خوی، بوکان و میاندوآب تامین می شود.
ملکی نژاد در خصوص جمع آوری داروهای تاریخ مصرف گذشته و مازاد خانگی افزود: ورود مواد شیمیایی و داروها به طبیعت خطرات جبران ناپذیری به طبیعت و محیط زیست تحمیل میکند؛ لذا به منظور پیشگیری از دفع غیر اصولی داروها در منازل، داروهای جمع آوری شده در طول اجرای طرح جمع آوری داروهای تاریخ مصرف گذشته و مازاد منازل، با روشهای ایمن و بی خطر ساز مواد شیمایی امحاء شد.
معاون غذا و داروی آذربایجان غربی از مسمومیت دارویی یک هزار ۱۲۵ نفر از مردم استان طی سالجاری خبر داد و اظهارداشت:مسمومیت دارویی از شایع ترین مسمومیت ها به شمار می رود و ممکن است از طریق گوارش، تزریق، تنفس و جذب از پوست مشکلاتی برای بیماران به وجود آورد.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار مسمومیت در استان مربوط به مسمومیت دارویی است اظهارداشت:سال گذشته هزار و ۷۵۰ مورد و امسال هزار و ۱۲۵ مورد مسمومیت دارویی در آذربایجان غربی گزارش شده است.
ملکی نژاد با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در زمینه عدم مصرف خودسرانه داروها در پیشگیری از مسمومیتهای دارویی افزود: معاونت غذا و داروی استان برای جلوگیری از مسمومیت دارویی اقدام به جمع آوری داروهای تاریخ گذشته از منازل می کند.
نظر شما