به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی رحیمی در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه های علمی، پژوهشی و فناوری در قالب ۹ مرکز شامل مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین، مراکز رشد، مراکز خلاقیت، مراکز حمایت و هدایت از تحقیقات تجربی، خانه نخبگان، پایگاههای علمی و پژوهشی و مرکز افکار سنجی ارائه خدمت می کند.
وی عنوان کرد: سازمان بسیج علمی تعریف، تهیه دستورالعمل، شناسه و ریز هزینه فعالیتهای علمی بسیج متخصصین - تأمین اعتبار و در نهایت نظارت بر حسن انجام فعالیتهای علمی بسیج اقشار را نیز در دستور کار دارد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان افزود: مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین در سال ۹۵ از ۹۰ طرح ارائه شده، تعداد ۳۰ طرح آماتوری به ارزش تقریبی ۸۰ میلیون تومان را موردحمایت قرار داد و در شش ماه نخست سال ۹۶ نیز از ۷۰ طرح ارزیابی شده، تعداد ۱۵ طرح آماتوری به ارزش تقریبی ۴۵ میلیون تومان را حمایت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: مراکز رشد، توسعه و خلاقیت از دیگر مراکز این سازمان است که حمایتهای بلاعوض تا سقف ۵ میلیون تومان، خدمات مشاورهای برای ایدهها و طرحها، خدمات آزمایشگاهی، خدمات کارگاهی و خدمات تجاریسازی ارائه میدهد.
سرهنگ رحیمی با بیان اینکه برای هدفمند کردن اعتبارات، چهار مرکز در سطح استان راهاندازی کرده ایم، افزود: مرکز رشد فناوریهای پیشرفته قدر، مرکز رشد فجر گیاهان دارویی، مرکز رشد شهید چوبکار بروجرد و مرکز رشد بسیج کوهدشت مراکز رشد فعال ما در استان هستند.
وی تصریح کرد: در کل کشور طی سال ۹۵، ۱۲ مرکز تحقیقات تجربی راهاندازی شد که مرکز «پلاسما و لیزر» و «گیاهان دارویی مرتعی زاگرس» بهعنوان دو مورد از آنها متعلق به لرستان است.
نظر شما