پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۳۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تبلیغات اتوبوسرانی شرکت واحد جوابگوی هزینه ها نیست

تبلیغات اتوبوسرانی شرکت واحد جوابگوی هزینه ها نیست

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد: درآمد حاصل از تبلیغات درون و بیرون اتوبوس ها تاثیری بر روی هزینه های سنگین این شرکت ندارد.

محمد احمدی بافنده در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: تا این وقت از سال ، درآمد حاصل از تبلیغات شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه نزدیک به یک میلیارد تومان بوده است. این رقم تنها هزینه های یک روز شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را تامین می کند. بیشترین رقم مربوط به درآمدهای حاصل از این گونه تبلیغات در سال های 82 - 81 و با رقم حدود 3 میلیارد تومان بوده است.

وی ، هزینه های جاری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را سالانه حدود 200 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برای تبدیل اتوبوس ها به عنوان محیط های فرهنگی و درآمدزایی آنها از طریق تبدیل به کتابخانه های سیار ، آماده همکاری با معاونت های فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد هستیم.

کد خبر 415131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha