پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۶

هواشناسی پیش بینی کرد؛

کاهش دما در اغلب استان های کشور

کاهش دما در اغلب استان های کشور

سازمان هواشناسی طی اطلاعیه ای برای اغلب استان ها، کاهش ۴ تا ۶ درجه ای هوا را پیش بینی کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی هواشناسی، با ورود توده هوای سرد به کشور، کاهش قابل ملاحظه دما در استانهای مختلف کشور به شرح زیر پیش بینی می شود: گیلان، مازندران و گلستان: ۸ تا ۱۲ درجه در پنجشنبه و جمعه، کاهش ۳ تا ۵ درجه در شنبه و ماندگاری هوای سرد تا اواسط هفته آینده.

برای استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل و کردستان کاهش ۴ تا ۶ درجه در پنجشنبه، کاهش ۳ تا ۵ درجه در جمعه، کاهش ۲ تا ۴ درجه در شنبه و ماندگاری هوای سرد تا روز یکشنبه پیش بینی می شود.

همچنین برای استان های کرمانشاه و لرستان کاهش ۲ تا ۴ درجه در پنجشنبه، کاهش ۳ تا ۵ درجه در جمعه و ماندگاری هوای سرد تا شنبه، برای  استان های همدان و مرکزی: کاهش ۲ تا ۴ درجه در پنجشنبه، کاهش ۲ تا ۴ درجه در جمعه و ماندگاری هوای سرد تا شنبه وبرای استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی کاهش ۶ تا ۸ درجه در شنبه، کاهش ۳ تا ۵ درجه در یکشنبه و ماندگاری هوای سرد تا دوشنبه پیش بینی شده است.

در استان های قزوین، تهران و البرز، کاهش ۴ تا ۶ درجه در جمعه، کاهش ۳ تا ۵ درجه در شنبه و ماندگاری هوای سرد تا یکشنبه و در استان های قم، سمنان و اصفهان  کاهش ۴ تا ۶ درجه در شنبه و ماندگاری هوای سرد تا یکشنبه را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 4152611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha