به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه تبریز که باحضور پرشور و باشکوه نمازگزاران تبریزی برگزار شد، افزود: هفته بسیج را بر تمام بسیجیان عزیز تبریک می گویم.
وی سپس با تاکید بر اینکه بسیج همواره و در تمامی عرصه ها همچون فتنه ۷۸ و ۸۸ کارآمدی خود را نشان داده است، ابراز داشت: هفته بسیج هفته قدردانی از فداکاری و اخلاص است و علت اصلی پیروزی جمهوری اسلامی به خاطر تفکر و اراده بسیج بوده و خواهد بود.
امام جمعه تبریز سپس با اشاره به اینکه بسیجی یک فرهنگ است، افزود: بسیج یعنی به صحنه آمدن و به میدان رفتن.
وی با بیان اینکه بسیج در دوران پس از انقلاب همیشه ثابت کرده که کارساز است، ادامه داد: بسیج همواره نقش بسیار مهم دارد و باید قدردان بسیج باشیم.
حجت الاسلام آل هاشم اظهر داشت: باید بدانیم بسیج به کمک ما نیاز ندارد و ما نیازمند تفکر بسیجی هستیم و باید این فرهنگ گسترش یابد.
وی سپس به زلزله اخیر شمال غرب کشور اشاره داشت و با تاکید بر ضرورت تداوم حمایت ها از زلزله زدگان گفت: باید از مردم این منطقه با کمک های نقدی حمایت کنیم. حسابی مشترک به اسم نماینده ولی فقیه و سپاه در این خصوص در استان ایجاد شده است که مردم باید در این خصوص کمک کنند.
وی سپس با تاکید بر ضرورت مقاوم سازی مناطق حاشیه نشین ابراز داشت: باید این مناطق و جاهای دیگر که امن نیستند مقاوم شوند.
حجت الاسلام آل هاشم سپس در خصوص سالگرد حادثه قطار تبریز مشهد گفت: باید با مقصران این حادثه برخورد جدی شود.
نظر شما