پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۰

گمرک ایران اعلام کرد؛

کشف ۱۸۴ قطعه شمش مس قاچاق/جاسازی عجیب در زاپاس کامیون

کشف ۱۸۴ قطعه شمش مس قاچاق/جاسازی عجیب در زاپاس کامیون

ماموران گمرک از قسمت های مختلف یک دستگاه کامیون ۱۸۴ قطعه شمش مس قاچاق کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، ماموران گمرک از قسمت های مختلف یک دستگاه کامیون ۱۸۴ قطعه شمش مس قاچاق کشف کردند؛ این اولین بار است که ماموران گمرک در عملیات های مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر با قاچاق شمش مس مواجه می شوند.

قاچاق شمش مس تاکنون سابقه نداشته و این اقدام موجب حیرت ماموران گمرک شده است . این در حالی است که برخی ها افزایش قیمت مس را دلیل این اقدام می دانند ولی با این حال واردات قانونی مس با پرداخت حداقل حقوق ورودی امکان پذیر است و ایران یکی از صادرکنندگان مس در دنیا به شمار می رود.

ماموران گمرک سرخس در این عملیات در نتیجه کنترل و بازرسی از کامیون ورودی به کشور از مرز ترکمنستان تعداد ۱۸۴ قطعه شمش مس به وزن تقریبی ۹۹۴ کیلوگرم کشف کردند که به طرز ماهرانه ای در قسمت های مختلف کامیون جاسازی شده بود.

یکی از جالب ترین قسمت هایی که راننده متخلف انواع شمش مس را برای ورود غیرقانونی به کشور جاسازی کرده بود، زاپاس کامیون بود. علاوه بر آن انواع شمش مس در کابین راننده ،جعبه بغل ماشین و زیر کانتینر ۴۰ فوت هم جاسازی شده بود که توسط ماموران گمرک کشف گردید. کالای مکشوفه ومتهم به مراجع ذیربط ارجاع شدند.

کد خبر 4153925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha