پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس:

بنیاد کار خاصی برای شهیدی مانند محسن حججی انجام نداد

بنیاد کار خاصی برای شهیدی مانند محسن حججی انجام نداد

شیراز- رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه شهیدی مانند حججی جمهوری اسلامی را وادار به تعظیم به خودکرد، درحالیکه بنیاد کار خاصی برای این شهید گران‌قدر انجام نداده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن کارگر صبح شنبه در نشست هم‌اندیشی فرماندهان ارشد نظامی استان فارس گفت: در توجه به شهدا و یادمان آنان گاهی اتفاقاتی می‌افتد که خود جریانی را شکل می‌دهد که شهادت حججی نیز از این قبیل بود که همگان دیدند که شهادت این جوان شجاع چه موجی در کشور ایجاد کرد؛ دفاع مقدس نباید به موزه‌ها برود چراکه جریان مقاومت زنده است و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: امروز شهید حججی‌ها و کسانی که شجاعانه در سوریه به دفاع از حرم پرداختند، نشان دادند که ۸ سال دفاع مقدس محدود به همان بازه زمانی خاص نبوده است.

سردار کارگر با بیان اینکه شهیدی مانند حججی جمهوری اسلامی را وادار به تعظیم به خود کرد، درحالی‌که بنیاد حفظ آثار کار خاصی برای این شهید گران‌قدر انجام نداد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همچنین گفت: در ابلاغی که فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح به تمام مراکز آموزشی صادر کرده، توجه به موضوع دفاع مقدس در اولویت قرار گرفته است، چراکه آشنایی جوانان با این حماسه بزرگ بیش‌ازپیش مدنظر خواهد بود.

وی افزود: اهمیت دفاع مقدس را همه می‌دانند و به قول رهبری یک گنجینه است و جا دارد ۵۰ سال راجع به دفاع مقدس کار شود و هزاران کتاب نوشته شود.

کارگر در ادامه یادآوری کرد: امروز پرفروش‌ترین کتاب‌ها و فیلم‌ها با موضوع دفاع مقدس است که جا دارد همه ما در این زمینه کار کنیم چراکه سند افتخار ما بوده و تثبیت انقلاب با این دفاع صورت گرفت.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: دفاع مقدس را با زبان نسل جوان باید برای آنان بیان کنیم که در این راستا یکی از مسائل مهم فضای مجازی است که استفاده از آن نیاز به لوازمی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارد که مهم‌تر از همه این‌ها خالص کردن نیت‌ها است که اگر این مسئله صورت بگیرد لطف خداوند نیز شامل حال ما خواهد شد.

کد خبر 4154096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha