به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا کیانی پیش از ظهر شنبه در نشست خبری که در حاشیه سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی برگزار شد، با اشاره به اینکه همه باید برای ارتقای سطح آموزشی در کشور و خروج از مهجوریت اجتماعی تربیت معلم فعالیت داشته باشند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه تاکیدات زیادی را داشته اند.
وی با اشاره به لزوم بینالمللی شدن فعالیتهای تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان ابراز داشت: برای این امر در نخستین گام برگزاری این سمپوزیوم را در دستور کار قرار دادیم.
معاون نظارت و ارزیابی کیفی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه به منظور استفاده از تجربیات و همچنین ظرفیتهای علمی دنیا برای ارتقای سطح تربیت معلم این سمپوزیوم را برگزار کردهایم، افزود: برای این امر می توان گفت چنانچه روند فعلی ادامه یابد در آینده نزدیک در حوزه دانشگاه فرهنگیان به شرایط خوبی در منطقه و حتی در جامعه دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به اینکه ما نیازمند خروج از مهجوریت اجتماعی در حوزه تربیت معلم هستیم، افزود: این مهجوریت نه تنها در سطح مردم بلکه در حوزه سیاستگذاریهای آموزش و پرورش هم وجود دارد و باید جمعی از نهادهای حقوقی کشور را در این زمینه درگیر کنیم.
کیانی با اشاره به اینکه افراد زیادی در دانشگاه فرهنگیان نقش آفرینی میکنند، تصریح کرد: ما امروز در مجموعهای تاثیرگذار از حمایتهای لازم برخوردار نخواهیم بود و گفتمان سازی در سطح مسئولان بالادستی را در دستور کار خود قرار دادهایم.
اصفهان میزبان ۲۱۵ مهمان داخلی و خارجی در نخستین سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی
شهرام عروف زاد، مدیر استانی دانشگاه فرهنگیان اصفهان نیز در ادامه این نشست خبری با اشاره به اینکه میزبانی اصفهان در این سمپوزیوم افتخاری برای اصفهان است، اظهار داشت: در حال حاضر در این سمپوزیوم میزبان ۲۰۰ نفر از مدیران و پژوهشگران دانشگاه فرهنگیان و ۱۵ پژوهشگر خارجی از کشورهای اسپانیا، ایرلند، ویتنام و لیتوانی هستیم.
نظر شما