پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۷

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی:

احتمال شیوع مجدد آنفلوآنزای پرندگان در تالاب میقان وجود دارد

احتمال شیوع مجدد آنفلوآنزای پرندگان در تالاب میقان وجود دارد

اراک- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: با توجه به بروز مواردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان های همجوار، خطر شیوع مجدد این بیماری در تالاب میقان اراک هم وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط زیست استان مرکزی، سعید محمودی اظهار داشت: استان های همجوار استان مرکزی همچون قم و قزوین در حال حاضر درگیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هستند و خطر شیوع مجدد، تالاب میقان را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت وجود آمادگی های لازم در این زمینه گفت: خوشبختانه تالاب میقان اراک کاملا تحت کنترل است و پایش و گزارش‌های روزانه ارائه می‌شود و تعداد محدود تلفات در تالاب نشانی از شیوع مجدد این بیماری نداشته است.

محمودی بیان کرد: با توجه به تجربه مهار آنفلوآنزا در سال گذشته در تالاب میقان اراک و برگزاری مانور مربوطه،  آمادگی لازم در این خصوص وجود دارد، همچنین تجهیزات مورد نیاز اعم از تجهیزات انفرادی محیط‌بانان، قایق و ... تهیه شده و از این نظر نگرانی وجود ندارد.

وی با تاکید بر کنترل تردد و رفت و آمدها در تالاب میقان افزود: به منظور پایش روزانه تیم‌هایی شکل گرفته که به صورت مستمر تالاب را رصد می‌کنند و از این بابت شرایط مطلوب است، اما در مجموع احتمال بروز خطر وجود دارد.

کد خبر 4154900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha