پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۵

مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل(ع) دامغان:

مرکز سالمندان قمربنی هاشم (ع) دامغان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مرکز سالمندان قمربنی هاشم (ع) دامغان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

دامغان - مدیر اجرایی حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) دامغان با بیان اینکه مرکز سالمندان قمربنی هاشم (ع) ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: برای تکمیل این پروژه ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل معبدی نژاد صبح یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی دفتر حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان بابیان اینکه عملیات اجرایی ساخت مرکز سالمندان قمر بنی‌هاشم (ع) این شهرستان از سال ۱۳۷۰ آن آغازشده است، ابراز داشت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع و در چهار طبقه شامل نگهداری سالمندان، سالن اجتماعات، اداری، سالن کنفرانس ساخته و برای آن تاکنون دو میلیارد تومان اعتبار از محل کمک‌های خیران و درآمدهای حاصل از حسینیه هزینه شده است.

وی بابیان اینکه تکمیل و بهره‌برداری از پروژه مرکز سالمندان قمر بنی‌هاشم (ع) دامغان در ایجاد اشتغال نقش مهم و اساسی دارد، افزود: برای تحقق این مهم به ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

مرکز سالمندان قمربنی هاشم (ع) دامغان ظرفیت نگهداری ۱۰۰ سالمند را دارد

مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) با تأکید بر اینکه برای تکمیل این پروژه هیچ اعتبار دولتی استفاده‌نشده است، ابراز داشت: تمامی هزینه‌ها از محل کمک‌های مردمی و به‌صورت نذورات تأمین‌شده است که امیدواریم با یاری خیران این پروژه در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد.

معبدی نژاد در ادامه تصریح کرد: مرکز در دست‌ساخت سالمندان قمر بنی‌هاشم (ع) دامغان ظرفیت نگهداری ۱۰۰ نفر سالمند را دارد که خیران می‌توانند به‌صورت مشارکتی در تکمیل این پروژه سهیم باشند.

وی افزود: حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) ۱۱ ملک وقفی شامل منزل مسکونی، مزرعه، زمین‌مرکز سالمندان قمر بنی‌هاشم (ع)، چاه آب، دامداری و باغ پسته دارد که ارزش این تعداد وقفیات رقم تقریبی معادل پنج میلیارد تومان را شامل می‌شود.

ساخت ۱۷ سوئیت برای زائران علی بن موسی‌الرضا (ع)

مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) به ساخت ۱۷ سوئیت برای زائران بارگاه امام هشتم شیعیان نیز اشاره کرد و ابراز داشت: عملیات ساخت این اقامتگاه‌ها باهدف اسکان مسافران و زائران امام رضا (ع) از آبان ماه امسال در جوار زائرسرای قمر بنی‌هاشم (ع) آغازشده است.

معبدی نژاد در ادامه تصریح کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان ۴۸۰ میلیون تومان اعتبار به‌صورت  تسهیلات برای ساخت این تعداد سوئیت اعطا کرده است.

وی به درآمد ماهیانه ۵۰ میلیون تومانی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان از محل نذورات مردمی اشاره داشت و افزود: این مبلغ در برخی از فصول سال متغیر است که صرف پرداخت حقوق و دستمزد و تکمیل پروژه‌ها خواهد شد.

واریز ۱۰درصد درآمد حسینیه اعظم دامغان به حساب اوقاف استان سمنان

مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان در توضیح این شبهه که درآمد حسینیه از محل نذورات به حساب سازمان اوقاف و امور خیریه واریز می‌شود نیز اظهار داشت: از محل نذورات صندوق حسینیه ۱۰ درصد به‌عنوان حق النظاره به‌حساب اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان واریز می‌شود.

معبدی نژاد ادامه داد: ۱۰ درصد دیگر از درآمد حسینیه نیز به‌عنوان انجام فعالیت‌های قرآنی به‌حساب سازمان اوقاف و امور خیریه واریز و این مبالغ واریزی به‌حساب حسینیه در فصول سال برگشت داده می‌شود.

وی  بابیان اینکه ۲۵۰ خادم افتخاری در این حسینیه فعالیت دارند، افزود: در دهه محرم ۲۰ هزار نفر از  سوگواران حسینی مهمان سفره حضرت ابوالفضل العباس (ع) بودند.

دامغانی‌ها ۲.۵ تن قربانی به حسینیه اهداء کردند

مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) به آیین طوق جامه کردن دامغان نیز به عنوان رسمی کهن اشاره و تصریح کرد: مردم خیر شهرستان در روز ششم محرم اقدام به قربانی تعداد قابل توجهی دام برای کمک به محرومان و اطعام عزاداران حسینی می کنند که محرم امسال نیز ۲.۵ تن گوشت به این حسینیه اهداء کردند.

معبدی نژاد به طرح توسعه حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان اشاره و ابراز داشت: برای اجرای طرح منتظر ابلاغ نقشه جامع شهری هستیم که در این راستا مذاکراتی با شهردار دامغان صورت گرفت و برای طرح توسعه حسینیه سالن نمازخانه، سالن غذاخوری مجهز و یک کتابخانه مدرن و استاندارد پیش‌بینی لازم  در نقشه دیده‌شده است.

کد خبر 4155182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha